LİDERLER HAFTAYI KAYIPSIZ KAPATTILAR

LİDERLER HAFTAYI KAYIPSIZ KAPATTILAR

Bilecik 1. Amatör Lig´de 19´uncu hafta müsabakaları sona ererken, Vitraspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor haftayı kayıpsız kapatarak liderliklerini sürdürdüler.

Bilecik 1. Amatör Lig'de 19'uncu hafta müsabakaları sona ererken, Vitraspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor haftayı kayıpsız kapatarak liderliklerini sürdürdüler.
Bilecik 1. Amatör Lig'de 19'uncu hafta müsabakaları sona ererken, 53'er puanda bulunan iki takım haftayı puansız kaybederken, averajla lider Bozüyük temsilcisi Vitraspor, kendi evinde Osmaneli Gençlerbirliği Spor'u 4-0'lık skorla geçti. 53 puanla averajda ikinci sırada yer alan 1308 Osmaneli Belediyespor ise, kendi evinde Gölpazarı Belediyespor'u 8-1'lik skorla bir galibiyet alırken, bu skor haftanın en farklı skoru oldu.
Gruptaki diğer maçlar ise, Bilecikspor:1 Söğütspor:2, Vezirhanspor:4 Pazaryerispor:3, Akpınarspor:3 Yeşilyurtspor: 3, Karaköyspor:4 Güneşpor:0 skorları ile sonuçlandı. Grupta 4 puanla son sırada bulunan ve maçlara çıkmayan Dodurgaspor ise, kendi sahasında oynayacağı Bilecik Edebalispor maçına 3-0 hükmen kaybetti.
Bu hafta sonu oynanacak 20'inci hafta müsabakalarında Osmaneli Derbisi diye adlandırılan Osmaneli Gençlerbirliği- 1308 Osmaneli Belediyespor maçı oynanırken, lider Vitraspor ise, Pazaryeri deplasmanında Pazaryerispor ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.