Lojistik merkezi 2023'te ihaleye çıkacak!

Lojistik merkezi 2023'te ihaleye çıkacak!

Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük'te hayata geçirilecek lojistik merkezi projesinin kalan kısmının 2023 yılında ihale edilerek inşaatına başlanacağını bildirdi.

A+A-

Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük'te hayata geçirilecek lojistik merkezi projesinin kalan kısmının 2023 yılında ihale edilerek inşaatına başlanacağını bildirdi. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük TSO’ya ziyarette bulunarak yeni başkan Veli Çelik ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. 

lojistik-merkezi.jpeg

Bozüyük TSO’nun yeni yönetimine başarılar dileyen Milletvekili Selim Yağcı burada önemli açıklamalarda bulundu. Bilecik’in jeopolitik konumu ve mevcut sanayi yatırımları ile bölgenin göz bebeği konumunda olduğunu aktaran Milletvekili Yağcı, Bozüyük’te kurulması planlanan lojistik merkezi ve gümrük müdürlüğü ile ilgili yoğun çaba sarfettiğini belirtti. Milletvekili Yağcı, lojistik merkezi projesinin kalan kısmının 2023 yılında ihale edilerek inşaatına başlanacağını bildirdi. 

Bozüyük TSO Başkanı Veli Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçimlerin sona erdiğini ve Bozüyük için durmadan çalışma zamanı olduğunu ifade etti. TSO Başkanı Veli Çelik, ilimiz ve Bozüyük’ün gelişimi için her türlü fedakarlığı göstermeye hazır olduklarını kaydederek, “Seçim sona erdi. Bundan sonra zaman birlik ve beraberlik zamanı. Hep birlikte Bozüyük için çalışma, üretme ve Bozüyük’ü geliştirme zamanıdır. Ben ve arkadaşlarımız bu heyecan ile çalışmalarımıza başladık ve her türlü fedakârlığı almaya hazırız. Bu süreçte de milletvekilimizden değerli katkı, görüş öneri ve desteklerini talep ediyoruz. Tüm STK’lar ile birlikte hareket edeceğiz gerekirse sadece elimizi değil tüm gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Bu sebeple bölgemiz için ilimiz ve Ankara’nın kapısını çok aşındıracağız.” ifadelerini kullandı. 

lojistik-merkezi-001.jpeg

Veli Çelik ayrıca, görüşmeler sırasında ara eleman, istihdam ihtiyaçları ve ayrıca proje okulu olan Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili destek istedi. 

Ziyaret, Veli Çelik tarafından Milletvekili Yağcı’ya plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

Bu haber toplam 4098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler