MAGANDALARA İNAT PARKLAR YENİLENİYOR

MAGANDALARA İNAT PARKLAR YENİLENİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde yer alan park ve çocuk oyun alanlarında yenileme ve bakım çalışmaları yapılıyor. Belediye ekipleri, birçok parkta magandaları açtığı tahribatlara inat parkları yenileyerek, bakım yapıyor. 

Belediye Ekipleri tarafından Bozüyük’te geçen yıl tartan zemin çalışmaları tamamlanmış olan ve çocukların güvenle oynayacakları alanlar haline getirilen çocuk oyun alanlarında genel bakım çalışmaları yapılacak.

parklar2.jpg

Öncelikli olarak Bozüyük Yeni Mahalle Doğan Sokak’ta bulunan park mahalle sakinlerinin talepleri ve Belediye Ekiplerinin planlamaları doğrultusunda yenileniyor. Doğan Parkı’na gelerek yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Ali Avcuoğlu Mahalle sakinleri ile görüşerek parkla ilgili yapılacaklar konusunda görüştü. 

Faaliyetlerin belirlenmesinde mahalle halkının fikirlerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Avcıoğlu,“Doğan Parkı’nda yapmamız gereken gelişmiş ve son derece güzel bir yeşil alan oluşturmak için mevcuttaki kullanılamaz hale gelmiş oyun gruplarını, estetiği bozan oyun gruplarını kaldırarak yenilemek ve çevre düzenlemelerini tamamlamak olacaktır” dedi. 

on olarak belediye personeli ile park çevresinde yenilenmesi gereken malzemelerin tespitini yapan Başkan Yardımcısı İlçe genelinde çalışmaların devam edeceğini belirterek “Bozüyük’ün örnek gösterilecek bir kent olması için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum