Mahalle buluşmalarına yoğun ilgi

Mahalle buluşmalarına yoğun ilgi

Bilecik Belediyesi, bu yaz başlattığı Mahalle Buluşmaları ile her mahallede vatandaşlarla buluşup talepleri dinlemeye ve çözüm üretiyor.

Bilecik Belediyesi, bu yaz başlattığı Mahalle Buluşmaları ile her mahallede vatandaşlarla buluşup talepleri dinlemeye ve çözüm üretiyor.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın başlattığı Mahalle Buluşmaları yoğun katılımla devam ediyor.

mahalle-bulusmalarina-yogun-ilgi1.jpg

Beşiktaş Mahallesinde gerçekleşen ilk mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ikinci Mahalle Buluşmasını İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun olarak katılım gösterdiği buluşmaya Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile birlikte Başkan Yardımcıları Hüseyin Yıldız, Yaşar Külhan, Zafer Gürkan Akyurt, Melih Tüfekçi, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.

Vatandaşların rahatça ve doğrudan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na istek ve taleplerini iletebildiği buluşmada çocuklar için de eğlence ve ikram etkinlikleri düzenlendi.

mahalle-bulusmalarina-yogun-ilgi2.jpg

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan V. Subaşı; “Mahalle Buluşmalarımızın bu haftaki durağı İsmetpaşa Mahallemiz oldu. Bizim her zaman söylediğimiz ve söylemekten öte önem verdiğimiz konu bu şehri birlikte yönetmek. Beşiktaş Mahallemizde olduğu gibi İsmetpaşa Mahallemizde de katılım oldukça yüksek. Bu şehir hepimizin şehri. Bu yüzden de her vatandaşımızın fikirleri ve istekleri bizim için oldukça önemli. Büyüklerin konuştuğu, küçüklerin doyasıya eğlendiği bu güzel etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir sonraki Mahalle Buluşmamızda görüşmek üzere.” İfadelerini kullandı.

mahalle-bulusmalarina-yogun-ilgi3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum