MAHALLE KONAKLARI AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

MAHALLE KONAKLARI AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Bozüyük´te yapımında sona gelinen Çarşı Mahalle ve Yediler Mahalle konakları açılışa hazırlanıyor.

Bozüyük'te yapımında sona gelinen Çarşı Mahalle ve Yediler Mahalle konakları açılışa hazırlanıyor. Son düzenlemelerin yapıldığı ve eksiklerin giderildiği her iki mahalle konağının da kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmeleri planlanıyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çarşı Mahalle ve Yediler Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve binaların son durumları hakkında bilgi aldı. Son düzenlemelerin yapıldığı konaklar açılışlara hazırlanıyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın “9 Mahalle'ye 9 Mahalle Konağı” projesi kapsamında Çarşı Mahalle'de Fen Lisesi ile Mezbaha arasında kalan bölümde 217, 219 ve 220. Sokak'ların köşesine yapılan Çarşı Mahalle Konağı ile Yediler Mahallesi'nde 525. Sokak Mevkii eski polis karakolu önündeki parka yapılan Yediler Mahalle Konağı'nın yapımları tamamlandı. Konaklarda çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bakıcı her iki binanın da tüm bölümlerini gezerek binalardaki eksikler hakkında bilgi aldı. Son düzenlemelerin yapıldığı ve eksiklerin giderildiği her iki mahalle konağının da kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmeleri planlanıyor.
Ayrıca Aceze Evi olarak düzenlenen eski dispanser binasındaki çalışmalara da katılan Başkan Bakıcı görevli personelden binanın son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Bakıcı buradaki eksiklerin de kısa süre içerisinde tamamlanması talimatını vererek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.