MALİLİ OYUNCULAR BİLECİKSPOR'A İMZA ATTI

MALİLİ OYUNCULAR BİLECİKSPOR'A İMZA ATTI

Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, transferin son gününde Malili iki oyuncuyu 6 aylığına renklerine bağlarken, 49 yıllık tarihi bulunan kulüp bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. 

1969 yılında kurulan tarihi boyunca hiç yabancı oyuncu kadrosuna katmamış Bilecikspor, 2017-2018 yılı futbol sezonunun ikinci devre transferin son gününde Malili iki oyuncuyu 6 aylığına renklerine bağladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, yönetim kurulu üyesi Ebutalip Dursun, Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol ve İbrahim Sıssoko (1991) ve Cheıck Mohamed Kouyate (1995) katıldı. 6 aylık mukaveleye imza atan oyuncular Bilecik ve Bilecik halkının kendilerine göstermiş olduğunu ilgiden dolayı teşekkür ederek, Bilecikspor'un bu yıl şampiyona olacağını söylediler.

malili-oyuncular-bilecikspora-imza-atti2.jpg

"Transfer son günde gerçekleşti birazcık acele oldu transfer ama iyi oldu"

Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ise; takımın gücüne 2 oyuncu daha transfer ederek güç kattıklarını söyledi. Bilecikspoır tarihinde ilk defa yabancı bir transferinin gerçekleştiğinin de altını çizen Dilek sözlerine şöyle devam etti;

"İbrahim Sıssoko ve Cheıck Mohamed Kouyate kardeşlerimizi Bilecikspor’umuza transfer ettik. Transfer son günde gerçekleşti birazcık acele oldu transfer ama iyi oldu. Mohamed kardeşimiz 1995 doğumlu ve kendisini Konya Süper Amatör Lig takımlarından Ilgın Belediyespor'dan transfer ettik. Kendisi orta saha oyuncusu. İbrahim Sıssoko kardeşimiz ise; 1991 doğumlu. Onu da Manisa Süper Amatör Lig temsilcisi Sarıgöl G.B. Belediyespor'dan transfer ettik. İbrahim Sıssoko 2 yıldır Türkiye'de ve daha önceden BAL'da Kozlu Belediyespor forması giymiş. İki kardeşimize de hayırlı, uğurlu olsun. Onlar burada bizim misafirimiz. Elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Ligimize renk kattıklarını düşünüyorum. Çok sayıda telefon alıyoruz, mesaj atanlar oluyor. İşte başkanım nereden geldiler diye. Bilecik’te bir ilk olduğu için insanların hoşlarına gitti. Diğer takımlardan da arayanlar, soranlar var sağ olsunlar. Kardeşlerimizin de bizden bir farkları yok. Onlarda Bilecikspor’un daha iyi yerlere gelmesi için çaba sarf edecekler. Kardeşlerimizin bonservis ücretleri yoktu. Çünkü Bilecikspor’un çok yüksek bonservis ücreti ödeyip, adam almaya lüksü yok şuan ki şartlar itibariyle. Sağolsun transferler konusunda Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı bize maddi ve manevi olarak destek oldu. Buradan kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

malili-oyuncular-bilecikspora-imza-atti3.jpg

"Bilecikspor bu sezon şampiyon olacak" diyen İbrahim Sıssoko ve Cheıck Mohamed Kouyate, kendilerini Bilecikspor'a bağlayan 6 aylık mukaveleye imza attılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum