Malumun İlanı!

Malumun İlanı!

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal, 6’lı Masa kurulduktan kısa bir süre sonra dikkat çekici bir iddiayı gündeme taşımıştı.

Masada oturan 6 siyasi partinin yanı sıra HDP’nin de şimdilik masanın altında olduğunu ve ilerleyen zamanda masada yer alması için çeşitli girişimlerde bulunulacağını yazmıştı. Hatta Şadi Erdal 21 Ocak 2020 tarihinde kaleme aldığı yazısında “CHP-İYİ Parti- Saadet Partisi tabanı alıştırıyorlar” demiş ve daha sonra ara ara konuyla ilgili yeni yazılar yazmış veya yazılarının içerisinde bu duruma atıflarda bulunmuştu. 

Gelinen süreçte, Şadi Erdal’ın kaleme aldığı ve gündemde tutmaya çalıştığı HDP gerçeği gün yüzüne çıktı. HDP’nin 6’lı Masaya vereceği destek bir yana masadaki partilerin tabanlarının nasıl alıştırıldığı da tamamen ayyuka çıkmış durumda. Bunun en güzel örneği ise geçtiğimiz günlerde HDP’ye ‘Vatansever’ diyen Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ oldu. 

İYİ Parti’ye yakınlığı ile bilinen Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, HDP’ye “Vatansever” dedi. Yavuz Selim Demirağ, katıldığı bir YouTube yayınında "HDP'nin ne kadar vatansever olduğunu, en az bizim kadar bu ülkeyi sevdiklerini ve bu ülke için endişe ettiklerini bugün aldıkları aday çıkarmama kararıyla anladık" sözleriyle dikkat çekti. 

Milliyetçi geçinen İYİ Parti’ye yakın gazete ve yazardan gelen bu şok edici açıklamalar aslında malumun ilanı olarak kayıtlara geçti. Şadi Erdal’ın yaklaşık 3 yıl önce ortaya koyduğu ve zaman içerisinde ısrarla hatırlatmaya çalıştığı tespitler maalesef gerçeğe dönüştü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1510 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.