'MARKA' ÖDÜL BİLECİK BELEDİYESİ'NİN

'MARKA' ÖDÜL BİLECİK BELEDİYESİ'NİN

Gerçekleştirdiği birçok başarılı çalışma ve projeler ile birbirinden önemli ödülü almaya hak kazanan Bilecik Belediyesi, Marka Belediyeler Dergisi tarafından hazırlanan ''Marka Belediyeler ve Marka Projeler'' ödülüne layık görüldü.

Geçtiğimiz hafta, Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) tarafından Türkiye geneli belediyeler arasında gerçekleştirilen Etkin Belediyeler Proje Yarışmasından, ödül alan Bilecik Belediyesi, bu kez Marka Belediyeler ve Marka Projeler adıyla hazırlanan proje yarışmasında ödül aldı.

Bilecik Belediyesi; Marka Belediyeler kategorisinde Marka Belediye Ödülü Modern Kentleşme ve Sosyal Belediyecilik Çalışmalarında; ''Şeyh Edebali Işığında Değerlerimizi Yaşatıyoruz'' adlı proje ile ödüle layık görüldü.

''ALDIĞIMIZ HER BİR ÖDÜL ÇALIŞMALARIMIZDA KUVVET VERİYOR''

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Marka Belediyeler Dergisi tarafından Ankara'da gerçekleştirilen Marka Belediyeler ve Marka Projeler ödül törenine katıldı.

Alınan ödül hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

''Ankara'da düzenlenen Marka Belediyeler Dergisi tarafından gerçekleştirilen Marka Belediyeler ve Marka Projeler ödül törenine katıldık. Hep birlikte el ele ve gönül gönüle vererek birlikte çalışıp, birlikte başardığımız eser ve çalışmalarla bir çok ödül alan belediyemiz, ödüllerine yenilerini ekledi. Marka Belediyeler kategorisinde Marka Belediye ödülü Modern kentleşme ve Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızdan dolayı şahsıma ödül tevdi edildi. Ayrıca Marka Projeler kategorisinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi ''Şeyh Edebali ışığında değerlerimizi yaşatıyoruz'' projesi ödüle layık görüldü. Yapmış olduğumuz çalışmalar, aldığımız her yeni bir ödül bizlere güç veriyor. Geçmişiyle övünen, geleceğe emin adımlarla yürüyen, marka şehir Bilecik'i oluşturmak ve vatandaşlarımızla el ele gönül, gönülle bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

marka-odul-bilecikin2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum