MAYIS AYINDA HİZMETE GİRECEK

MAYIS AYINDA HİZMETE GİRECEK

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde gerçekleştirilen ve şehir merkezindeki otopark ihtiyacını gidermeye katkı sağlayacak olan Katlı Otopark, Mayıs ayında hizmete girecek.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri, Katlı Otopark çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışanlardan bilgi aldı.

Katlı otoparkın hizmete girmesiyle şehir merkezindeki otopark ihtiyacının bir bölümünün karşılanacağını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı; ‘’Şehrimizin ilk asansörlü katlı otoparkı olacak katlı otopark projemizde ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. İnşaat çalışmaları büyük oranda tamamlanan otoparkımız 3 katlı ve yaklaşık 114 araç kapasitesine sahip olacak. Katlar arası çift giriş ve çıkışı bulunacak olan katlı otoparkta katlar arasında araç asansörü bulunacak. Ayrıca özel motosiklet park alanına da sahip olacak katlı otoparkta araç yıkama alanları da yer alacak. Çok değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunduktan sonra katlı otoparkımızla birlikte merkezdeki trafik yoğunluğu azalacaktır. Mayıs ayına doğru projemizi bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden şehrimize ve şehrimiz insanına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı incelemelerinin ardından vatandaş ve esnaf ile bir araya gelerek, sohbet etti.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2541 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum