MAZBATAYI BEKLEMEDEN SAHAYA İNDİ

MAZBATAYI BEKLEMEDEN SAHAYA İNDİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören Osmaneli ilçesine bağlı köylerdeki çiftçileri ziyaret etti.

Milletvekili Selim Yağcı'nın ziyaretinde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmeddin Yoldaş da hazır bulundu.

mazbatayi-beklemeden-sahaya-indi2.jpg

Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Selim Yağcı; ‘’ Osmaneli ilçemiz ve köylerinde geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettik. İlgili kurum ve kuruluşlarımız yetkilileri ile yaptığımız ziyarette çiftçilerimizden bilgi aldık. Çiftçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin karşılanması noktasında ilgili kurumlarımız gerekli çalışmaları başlatmış durumda. Köylülerimizin, çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Allah daha beterinden korusun diyorum ve mağdur olan hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşaallah bizler bütün hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanında olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

mazbatayi-beklemeden-sahaya-indi3.jpg

Çiftçiler de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür ettiler.

mazbatayi-beklemeden-sahaya-indi4.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.