MECLİSTE İLK YAŞANDI

MECLİSTE İLK YAŞANDI

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında bir ilk yaşandı. Tek gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı 5 dakika gibi kısa bir sürede sona erdi. Temmuz ayı toplantısı, Bilecik Belediye Meclisi'nin en kısa toplantısı olarak kayıtlara geçti. 

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Belediye Başkanı Nihat Can'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Gazipaşa Mahallesi, 164 Ada, 4 parselde imar plan tadilatı yapılması hususu, İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Bu gündem maddesi hakkında bilgi veren Başkan Can, "Burası eski hamamın olduğu ve il özel idarenin binalarının olduğu yer" dedi. 

ÇELEBİ'DEN MECLİS ÜYELERİNE BAKLAVA İKRAMI

Toplantı öncesinde, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aydın Çelebi tarafından meclis üyelerine baklava ikramı yapıldı. Çelebi Ailesi'nin yakın zamanda çocuk sahibi oldukları öğrenildi. 

CANİLERE LANET YAĞDI

Gündem maddesinin görüşülmesinin ardından CHP ve MHP grup başkanvekilleri söz alarak ülke gündemine oturan Eylül ve Leyla'nın hayatlarını kaybetmelerine neden olanlarla ilgili lanet yağdırdı. 

Belediye Başkanı Nihat Can'da "Bu canilerin en ağır şekilde adalet yönünde cezalandırmalarını talep ediyorum. İnşallah en ağır cezayı bulurlar " diye konuştu.

MECLİS TATİLE GİRDİ

Diğer yandan, belediye meclisi Ağustos ayını tatil yaparak geçirecek ve bir sonraki meclis toplantısı 4 Eylül salı günü gerçekleşecek. 

 

mecliste-bir-ilk-yasandi2.jpg 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2038 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.