Bozüyük Belediye Meclisi'nde Oy Birliği

Bozüyük Belediye Meclisi'nde Oy Birliği

Bozüyük Belediye Meclisi Aralık Ayı olağan toplantılarının 2'nci birleşimi Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu'nun başkanlığında yapıldı.

A+A-

Bozüyük Belediye Meclisi Aralık Ayı olağan toplantılarının 2'nci birleşimi Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu'nun başkanlığında yapıldı. 

Metristepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen birleşimde 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

mecliste-oybirligi.jpeg

İlk gündem maddesi olan Belediye ve Bağlı kuruluşları ile mahalli idareler birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin 9 ve 11. Maddesi hükümleri doğrultusunda boş kadro ve ünvan değişikliği yapılması konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

Ardından, “İl Özel İdareleri, Belediyeler ve bunların bağlı kuruluşları ile Mahalli İdare Birliklerinin kendi meclislerinin kararları ile taşıt edinebileceği hükmü” ile 1 adet Otobüs alımı ve 2022 yılının mali yıl bütçesine T cetveline eklenmesi için Başkan Bakkalcıoğlu Belediye Meclis Üyelerinin oyuna sundu ve oy birliği ile kabul edildi. 

mecliste-oybirligi-001.jpeg

Üçüncü madde olan Çarşı Mahalle 836 ada 7 parselde bulunan arsanın ve çevresinin imar planın değişikliği ile Sinema, sergi salonu gibi faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği 2 katlı ticari alana çevrilecek olan imar değişikliği görüşmesi oy birliği ile imar değişikliği onaylandı. 

Daha sonra Kasımpaşa Mahallesi, Eminağa Caddesi ve Hacıali Sokağa cepheli bulunan, imar planında Belediye Hizmet Alanı ve Trafo alanı fonksiyonuna sahip olan yapı alası imar değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi. 

Son gündem maddesinde ise Çarşı Mahalle Ilgınlı 1. Cadde ismi Bahçelievler olarak oybirliği ile değiştirildi.

mecliste-oybirligi-002.jpeg

mecliste-oybirligi-003.jpeg

Bu haber toplam 4658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler