MEHMET BAŞ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MEHMET BAŞ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş, 8 Şubat’ta gerçekleşecek 18. Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Baş, göreve geldiği günden itibaren oda esnaflarına birçok alanda hizmet sunduklarını belirterek bu hizmetlerin devamı ve daha fazlası için üyelerden yeniden destek istedi. Mehmet Baş, yaptıkları hizmetlere ilişkin açıklamasında “Odamız çalışmalarında kullanmak ve esnafımıza daha rahat şartlarda hizmet vermek için yeni bir bina tuttuk. Toplantı salonumuzu yaptık, oda binamızdaki bilgisayar ve yazıcılarımızı yeniledik. Esnaflarımız için PTT Kargo ile indirim anlaşması sağladık. Yine esnaflarımıza anında bilgilendirme yapmak üzere mesaj paketini devreye soktuk.

Oda üyelerimizin birbirleri ile kaynaşması ve tanışması adına çeşitli organizasyonlar düzenleyerek birlikte iftarlar gerçekleştirdik. Aidat ödemelerinde nakit sıkıntısı yaşayan esnaflarımız için odamıza POS cihazı kazandırdık. Esnaflarımızla beraber Ahilik törenlerindeki yerimizi aldık.

Yönetim kurulu başkanı olarak göreve geldiğimden beri hiç maaş almadım. Seçimde aday olduğumda verdiğim bu sözü yerine getirdim. Kiraya çıkmamıza rağmen odamızın bütçesini görevi devraldığımızdan bugüne yüzde 65 oranında artırdık. Esnafımızın bilgilenmesi amacıyla web sitesi hazırlatarak hizmete sunduk. Yeni çıkan kanunları web sitesi aracılığıyla esnafımıza daha kolay ulaştırma imkanına kavuştuk” dedi.

Mehmet Baş, yeniden göreve gelmesi halinde başkaca projelerinin olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Dükkanı olmayan esnafımıza yeni kurulacak olan küçük sanayi sitesinde yer temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvesini 2018 yılında alacağımızı ümit ediyorum. Odamızın kendisine ait bir binası olması için girişimlerde bulunuyoruz; bu konuda da inşallah bu yıl içerisinde somut adımlar atmış olacağız. Oda üyelerimizle beraber il dışında düzenlenecek fuar organizasyonlarına katılım sağlayacağız.

Her daim esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onların her türlü sıkıntılarının çözümü noktasında ilk adres her zaman olduğu gibi yine biz olacağız.

Tüm esnafımıza işlerinde başarılar ve bol kazançlar dilerim.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3482 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.