Melek Mızrak Subaşı başvurusunu yaptı

Melek Mızrak Subaşı başvurusunu yaptı

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Melek Mızrak Subaşı, partisinin il başkanlığına giderek müracaatını gerçekleştirdi. Melek Mızrak Subaşı’nın başvuru törenine çok sayıda partili ve sevenleri eşlik etti.

melek-mizrak-subasi-basvurusunu-yapti1.png

Melek Mızrak Subaşı, burada yaptığı konuşmasında, Bilecik’e bir hizmet borcunun olduğuna vurgu yaparak, Bilecik’in ilk kadın belediye başkanı olmasının ise haklı gururunu taşıdığını ifade etti.

İş tecrübesi ve mesleği gereği belediyecilikte farklı bir bakış açısını ortaya koyduğunu dile getiren Melek Mızrak Subaşı, Bilecik halkından bir 5 yıl daha isteyeceğini söyledi. Seçimlerden galibiyetle çıkacaklarına inancının tam olduğunu kaydeden Melek Mızrak Subaşı, Bilecik’te ayrıştıran değil birleştirici olduklarını anlattı.

“KİMSEYİ AYRIŞTIRMADIK, AYRIŞTIRMAYIZ”

Bilecik Belediye Başkan Vekili ve Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Melek Mızrak Subaşı, konuşmasının devamında, şunları kaydetti:

“Ulaşılmaz, halktan kopuk ve halkın sesini duymayan yönetimlerin şehrimize verdiği zarar ortada. 1 buçuk yıl gibi kısa bir sürede kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızla kurduğumuz bu bağ ile çok güzel işlere imza attık. Çünkü halkın sesine kulak verdik ve halkımızla bütünleştik. Bunu hep birlikte başardık. Kimseyi ayrıştırmadık ve asla ayrıştırmayız. Siyasi görüşü, inancı, milleti, ekonomik durumu, statüsü veya cinsiyeti ne olursa olsun halkımızla çok güzel bir iletişim yakaladık ve onlarla çok güzel diyaloglar kurduk. Seslerine kulak verdik, kızgınlıklarını da dinledik şikayetlerini de, üzüntülerine de ortak olduk sevinçlerine de. Ama asla ve asla kimseyi ayrıştırmadık ve bir bütün olduk. Herkese dokunmaya çalışıyoruz ve kalbimizle bu iletişimi çok güçlü bir şekilde devam ettiriyoruz.

melek-mizrak-subasi-basvurusunu-yapti2.png

“ORTAK AKIL OLUŞTURDUK”

Her yaştan kadınıyla erkeğiyle çok güçlü bir ortak akıl oluşturduk. Bu ortak akılla hep birlikte el ele hareket ediyoruz ve şehrimiz için çok güzel işler çıkarıyoruz. Ve daha nicelerini de bu güçlü ve katılımcı ortak akıl sayesinde şehrimiz için üreteceğiz. Halkımızın isteklerine göre çözümler üretiyor ve en faydacı ve pratik yolları tercih ediyoruz. Bu sayede halkımızın problemlerini en kısa ve hızlı şekilde çözerken kalıcı çözümler üreterek hizmetlerimizi siyasi bir gösteriden ziyade halka hizmet odaklı yürütüyoruz. Biz asla ulaşılamaz değiliz. Bugüne kadar benimle veya yönetici arkadaşlarımızla görüşmek isteyip de görüşemeyen bir vatandaşımız olmamıştır. Aksine düzenlediğimiz Halk Günleri ile belediyemize gelen son vatandaşımıza kadar ağırlayarak sorunlarını çözmekte yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kimseyi zaten halkımıza ait olan belediyemizden eli boş çevirmedik ve çevirmeyeceğiz. Burası Bilecik halkına aittir ve her zaman kapısı açıktır.

“VİZYON PROJELERİ PAYLAŞACAĞIZ”

Bizler sizlerle birlikte hayalini kurduğumuz vizyon projeleri elbette paylaşacağız. Ancak bu aday adaylığı başvurusu olduğu için bu projelerimizin tanıtım ve anlatımlarını daha sonraya bıraktık. Burada aslında Bilecik’i konuşmayı istiyorum. Bu şehir bunca yıl neden yalnız bırakıldı? Bu şehir bunca yıl neden üvey evlat muamelesi gördü. Burası mükemmel bir geçiş noktası ancak hiçbir şekilde yanındaki komşu şehirlerden faydalanamamış ve ilişkiler kurmamış bakir bir bölge olarak kaderine terk edilmiş. Bursa, Eskişehir, Ankara, İstanbul gibi yerlere en çok 3-4 saat mesafede bir şehir nasıl bu kadar imkândan mahrum bırakılır akıl alır gibi değil. Önce bunu ele almamız lazım ve nitekim ben ve ekibim bu konuda çok güzel işlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Kardeş şehir ilişkilerimizi kâğıt üstünde bırakmadık ve çok güzel işlere imza attık ve atacağız da. Büyükşehirlerimiz ile ilişkilerimiz oldukça üst düzey bir şekilde ilerliyor ve büyükşehirlerimizin olanaklarından şehrimizi faydalandırıyoruz. Araçlar alıyoruz, ortak projelere imza atıyoruz, ekip desteği sağlıyoruz.

melek-mizrak-subasi-basvurusunu-yapti3.png

“ASLOLAN BİLECİK’TİR”

Bilecik için ne gerekiyorsa onu gidip alıyoruz sevgili kamuoyu. Bunun a’sı b’si olamaz. Ben şehrimin ihtiyacı olan ne ise ve kimdeyse ayırt etmeden gider ister ve alırım. İster büyükşehir ister bakanlık olsun ister a partisi ister b partisi olsun ama ne olursa olsun aslolan Bilecik’tir, Bilecik için çalışmaktır, Bilecik’e hizmet etmektir. Bunun için de asla gocunmam çekinmem. Bu anlayışla hareket ettiğinizde ve niyetinizin temiz olduğunu hissettirdiğinizde tıpkı şu anda olduğu gibi büyükşehir ve kardeş şehirlerle olan iş birlikleri çıkıyor ortaya. Bunun da tek bir kazananı oluyor O da Bilecik.

Bilecik çok güzel bir mozaik. Hepimiz bu şehrin ve bu mozaiğin bir parçasıyız. Birlikte hareket ediyor birlikte yönetiyoruz. Katılımcı ve ortak akılla hareket ediyoruz. Bilecik’i hak ettiği yerlere hep birlikte çıkaracağız. Zaten tanınan bir şehiriz ancak bunu ulusal ve uluslararası düzeyde daha üst noktalara taşıyacağız. Bunu Bilecik olarak hep birlikte omuz omuza başaracağız.

“UCUZ OYUN VE TARTIŞMALARLA KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK”

Hiç kimse bizim merhamet duygumuzu tartışmaya ve sorgulamaya kalkmasın. Bizim merhamet duygumuz tartışmaya kapalıdır. Vatandaşlarımız kalbimizi ve iyi niyetimizi gayet güzel okuyor ve biliyor. Bu tarz ucuz siyasi tartışmalara açık cevabımdır. Bu ucuz oyun ve tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Bizim vaktimiz Bilecik’in vaktidir ve halkımıza hizmet etmek bizim en büyük önceliğimizdir. 15 yıldır yapılamayanları bu kadar kısa bir zamana sığdırmaya çalıştık ve halkımız da bunu çok iyi görüyor. Önümüzde Bilecik halkı ile birlikte kocaman bir 5 yıl olacak. Bu 5 yıl halkımızın ve bizim el ele yürüdüğü el ele yönettiği çok güzel bir 5 yıl olacak. Bu ucuz siyasi oyunları kurgulayanlar da kendi yarattıkları tuzaklar ayaklarına dolanacak. Bu hep böyle olmuştur yine aynı şekilde olacak.

Önümüzdeki 2024 yerel seçimlerde Bilecik Belediye Başkanı Aday Adaylığımı siz değerli ailem ve değerli Bilecik halkı huzurunda açıklamak istiyorum. 2024 yerel seçimlerinde Bilecik yeniden Cumhuriyet Halk Partisi diyecek yeniden temiz ve şeffaf belediyecilik diyecek. Bundan tüm kalbimle eminim.

melek-mizrak-subasi-basvurusunu-yapti4.png

“BEN SİZİM, SİZİNLEYİM”

Biz bu seçimi kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla hep birlikte kazanacağız ve ortak akılla yöneteceğiz. Nasıl bugüne kadar halkla iç içeysek, hak günleri düzenleyip halkımızın sorunlarını yüz yüze ve anında çözdüysek, gencimize sahip çıkıp ancak yaşlılarımızı da unutmadan her zaman hatırlayıp vefamızı sunduysak yarın da aynı şekilde hep birlikte el ele bu şehrimizi ortak akıl ve katılımcılık esasıyla yönetmeye devam edeceğiz. Çok güzel bir ekibimiz var. Meclis üyeleri listemizle, ekibimizle halkın her kesimine hitap eden çok güzel ve en önemlisi halkımızla birlikte bir yol yürüyeceğiz. Halkımızla iç içe olmaktan korkanlara inat, fil dişi kulelerinden halkı aşağılamaya çalışanlara inat mütevazi hayatımız ve halkımız için çalışma aşkımızla yolumuza devam edeceğiz. Halkımızla yan yana yürümeye devam edeceğiz. Önceki dönemlerin marifetiyle yer etmiş Belediye Başkanı ulaşılamazdır, belediye başkanına yaklaşamazdık gibi algıları yıktık ve yıkmaya da devam edeceğiz. Hepimiz aynıyız ve hepimiz eşitiz. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız sizden kopmak için değil. Her davette olmaya çalışıyoruz, her sivil toplum kuruluşunun etkinliğine katılmaya çalışıyoruz. Yetişebildiğimiz her noktadayız. Her düğündeyiz, her cenazedeyiz. Beni şöyle bilmenizi istiyorum. Ben Belediye Başkanıyım ama ben sizin komşunuzum, kardeşinizim, arkadaşınızım, kızınızım, torununuzum, ablanızım yani ben sizim ve sizinleyim.” ifadelerini kullandı.

Melek Mızrak Subaşı, konuşmasının ardından başvuru dosyasını İl Başkanı Ali Özdemir ve Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam’a teslim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1289 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum