Melek Mızrak Subaşı Bilecik Rumeli Türkleriyle Buluştu

Melek Mızrak Subaşı Bilecik Rumeli Türkleriyle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, seçim çalışmaları kapsamında Rumeli Türkleri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, seçim çalışmaları kapsamında Rumeli Türkleri ile bir araya geldi.

melek-mizrak-subasi-bilecik-rumeli-turkleriyle-bir-araya-geldi-1.jpeg

31 Mart seçimlerine az bir zaman kala yoğun seçim temposunu sürdüren CHP Bilecik Belediye Başkanı Adayı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı. Esnaf Kefalet Toplantı Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Melek Mızrak Subaşı'nın yanı sıra Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ruşen Gül, birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

melek-mizrak-subasi-bilecik-rumeli-turkleriyle-bir-araya-geldi-2.jpeg

"Hep Birlikte Kazanacağız"

Bilecik'in çok renkli ve zengin bir kültüre sahip olmasının farklı kültürlerin kesişim noktası olmasından kaynaklandığını ve bunun Bilecik için büyük bir şans olduğunu belirten Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı; "Bilecik büyük bir mozaik, bu güzel mozaiğin içinde yer alan her bir renk bizim için çok kıymetli. Bugün burada hep birlikte olmamız ve birbirimize güç ve destek olmamız her şeyden önce bu şehrin en güzel özelliği. Bilecik her zaman evladına sahip çıkar ve çıkacaktır. Hep birlikte başaracak, hep birlikte kazanacağız." ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Melek Mızrak Subaşı, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi.

melek-mizrak-subasi-bilecik-rumeli-turkleriyle-bir-araya-geldi-3.jpeg

melek-mizrak-subasi-bilecik-rumeli-turkleriyle-bir-araya-geldi-4.jpeg

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.