Melek Mızrak Subaşı startı verdi

CHP Bilecik İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

CHP Bilecik İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

CHP il binası önünde düzenlenen tanıtım toplantısına; CHP TBMM Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı.

ali-ozdemir.jpg

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 31 Mart Yerel Seçimlerinden başarıyla çıkacaklarını ifade etti. Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet operasyonunun ardından görevinden uzaklaştırılan ve geçtiğimiz günlerde başkanlıktan istifa eden Semih Şahin’e yönelik eleştirilerde bulunan Ali Özdemir, “Tüm buna rağmen dimdik ayaktayız, örgütlerimizle birlikte CHP’yi 31 Mart’ta belediyelere taşıyacağız.” dedi.

yasar-tuzun.jpg

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise seçimlerden zaferle çıkacaklarına emin olduklarını belirterek, belediye başkan adaylarının oylandığı Parti Meclisi’nde Bilecik’in tüm adaylarının oybirliği ile kabul edildiğini kaydetti. Mv. Tüzün, “Bilecik’te ilk defa bir kadın belediye başkanının olması bizim kadar tüm kadınlarımızın ve gençlerimizin onurudur. Bu onura Bilecik halkının sahip çıkacağına inanıyorum. 31 Mart’ta tekrar CHP bayrağını dikeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

ali-mahir-basarir.jpg

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarı ise Bilecik’in ilk kadın başkanını 31 Mart’ta bir kez daha seçeceğini ifade ederek, “Melek hanımı Türkiye’de tanımayan kalmadı, bir dönem daha başkan olursa Bilecik’i dünya tanıyacak. Seçimlerde de burada olacağız hep birlikte çalışacağız. Bilecik’i ve sizleri Allah’a emanet ediyorum ve belediye başkanımızı Bilecik halkına emanet ediyorum.” diye konuştu.

melek-mizrak.jpg

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ise başkanvekilliği süresince gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsederek yeniden başkan seçilmesi halinde planlanan projelerden bahsetti. Melek Mızrak Subaşı, “Bilecik’i 5 yıl sonra daha güzel daha estetik göreceğiz. Bilimle akılla çalışacağız. Ben sizlerin parasını ve hakkını her zaman korudum. Asla ve asla ihanet içerisinde olmadım. Yaşadıklarımızı görüyorsunuz. Bugüne kadar kimseyi mahcup etmedim bundan sonra da kimseyi mahcup etmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Ben bir anneyim kendi evladıma nasıl özlemle bakıyorsam şehrime de şehrimin evlatlarına da aynı gözle bakacağımdan emin olabilirsiniz. Benim belediye başkanı olduğum bir ilde hiçbir evladım hüzünlü olamaz, gözü yaşlı olamaz, karnı aç yatağa girmez, girmeyecek. Kendimi Bilecik halkına teslim ediyorum, sandıktan çıkacağımıza hiçbir şüphem yok.”

5.jpg

6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum