Memleket Partisi’nden Mv. Yağcı’ya cevap!

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın KYK yurdu ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın KYK yurdu ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. Hüseyin Korkman, yaptığı açıklamada, Bilecik’in ve ülkemizin sorunlarına vakıf olduklarını belirterek, “. Bazı zamanlarda vakıf olmayan kişi değiliz. Adını söylemekten korktuğunuz Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman olduğumu biliniz.” ifadesini kullandı.

Korkman, Memleket Partisi olarak yaptıkları açıklamalarla eksik ve yanlışlıkları dile getirdiklerini belirterek, “muhalefet patisi olarak yaptığımız açıklamalar durumdan vazife çıkartmak değil. Bilinen yanlışları ve eksiklikleri söylemek asli görevimizdir. Biz Memleket Partisi olarak: Ülkemizin ve ilimizin tüm sorunlarını biliyoruz. Tüm sorunları gündeme getirmeye, eksik yanlış yapılanları kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Açıklamasının devamında; Milletvekili Selim Yağcı’ya bazı sorular yönelten Hüseyin Korman, şu ifadelere başvurdu:

“Memleket Partisi olarak ülkemizin ve ilimizin tüm sorunlarını bildiğimizi daha önceki açıklamalarda söyledik.

Son olarak KYK yurt inşaatının durması nedeniyle 21 Temmuz 2022 günü bunun nereden ileri geldiğini, önceliklerin yanlış olduğunu bu konuda vekillerin neler yaptığını halkımız adına sordum.

Bu sorulara sayın vekil Selim Yağcı sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Öncelikle belirtmek isterim. Sayın vekil Selim Yağcı açıklamasında ‘Bazı zamanlarda konulara vakıf olmayan kişilerin durumdan vazife çıkararak haksız eleştirilerini görüyoruz’ diyerek cevap verdi. Bazı zamanlarda vakıf olmayan kişi değiliz. Adını söylemekten korktuğunuz Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman olduğumu biliniz.

Ayrıca muhalefet patisi olarak yaptığımız açıklamalar durumdan vazife çıkartmak değil. Bilinen yanlışları ve eksiklikleri söylemek asli görevimizdir. Biz Memleket Partisi olarak: Ülkemizin ve ilimizin tüm sorunlarını biliyoruz. Tüm sorunları gündeme getirmeye, eksik yanlış yapılanları kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Memleket Partisi kurulduğundan bu güne kadar:

1- Öncelikle Bilecik-Yenişehir-Bursa yolunun yıllardır bitirilmediğini, bunun sorumlusunun 20 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti hükümetlerinin olduğunu söyledik. En son AK Parti iktidarında bu günün Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı olan Sayın Adil Karaismailoğlu yolun 2022 yılı sonunda bitirileceğini söyledi. Umarım bu doğrudur. Umarım ki biter.

2- Bilecik ili Söğüt ilçesi Küre Köyü sınırları içinde çimento fabrikası kurulması yanlıştır dedik. Gerek yerelde, gerekse ulusal medyada ve TBMM’de bu yanlışı gündeme taşıdık. Bu açıklamalardan sonra tarafınızca bulanık suda balık avlamayın bizde çimento fabrikasına karşıyız açıklaması yapıldı. Sonuçta fabrikayı kuracak şirket vazgeçtiklerini beyan ederek sonuçlandı. Demek ki biz bulanık suda balık avlamadık. Doğruyu gösterdik. Sonuç aldık.

3- Bilecik ilimizin çevre yolundan giriş olmadığı için sonradan planlanan ve yapımına başlanan köprülü kavşak inşaatının neden durduğunu sorduk. Bu köprülü kavşağın yapılacağı açıklandı. 4 ayda bitirilmesi gereken kavşak inşaatını 1.5 yıl da ancak bitirdiniz. Biz bu konuyu gündeme getirmeseydik durum ne olurdu?

4- Bilecik ilimizin stadyumu yok. Mevcut stadyum yıkıldı. Yenisi için inşaat başladı. Ancak yapımı durmuş durumda. Bu konuyu sorduğumuzdan bu güne kadar henüz bir cevabınız yok. Umarım bazı kişiler olarak bize ve Bilecik kamuoyuna bilgilendirme yaparsınız.

5- Bilecik ili Bozüyük ilçemizde yapılan lojistik merkezi inşaatı durmuş durumda. Yıllardır atıl vaziyette. Buraya ne kadar yatırım yapıldı ve neden tamamlanmadı dedik. Ses yok. Buranın bitirilmesi ve faaliyete geçmesi ilimiz sanayicileri ve halkımız için ne kadar önemli olduğunu eminim sizlerde biliyorsunuzdur. Burası içinde bu güne kadar bir açıklama getirmediniz. Umarım bazı kişiler olarak bize ve Bilecik kamuoyuna bilgilendirme yaparsınız.

6- Bilecik ili İnhisar ilçesindeki, Tarpak köyündeki ve Samrı Köyündeki okulların durumunu sorduk. Okulların ahır ve samanlık yapıldığını Bilecik ve ülke gündemine taşıdık. Buradan de bir ses yok. Bu okullar için de bir cevabınız var mı? Umarım bazı kişiler olarak bize ve Bilecik kamuoyuna bilgilendirme yaparsınız.

Ülkemizin yurttaşları Cumhur ve Millet ittifakı arasına sıkıştırılmış durumda. Yok öyle artık. Seçenek var yurtseverlerin partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin savunucusu, Kuvay-i Milliye Ruhunu taşıyan Memleket Partisi var.

Bilecikli hemşerilerim sizler sayın vekiller Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün’e mecbur değilsiniz. Sizlerin de seçeneği var. Önce memleket, adalet, vicdan, iş diyen, akıl, adalet, ahlak diyen Memleket Partisi var. Sizlerin bizzat seçeceği vekilleriniz olacak. Gelin Memleket Partisi’ne geleceğimizi hep birlikte geri alalım. Ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket.”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum