Memleket Partisi'nden Yurt İnşaatının Önünde Açıklama!

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin yanındaki alanda yapımı devam eden yurt inşaatı önünde açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin yanındaki alanda yapımı devam eden yurt inşaatı önünde açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimize yapılan KYK yurdu inşaatı yüklenici firmanın konkardato ilan etmesinin ardından uzunca bir süre durmuştu. Memleket Partisi ise geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yurt inşaatı önünde açıklamalarda bulunarak eleştiriler getirmişti. Aradan geçen zaman zarfında yurt inşaatında kayda değer bir çalışma gerçekleştirilmezken Memleket Partisi bir kez daha konuyu gündeme taşıdı.

memleket-partisinden-yurt-insaati-onunde-aciklama-1.jpg

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, beraberindeki partililer ile birlikte yurt inşaatı önüne gelerek açıklamalarda bulundu. İlimiz idarecilerine ve siyasilerine bir an evvel yurdun tamamlanması çağrısında bulunan Hüseyin Korkman, konunun takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Hüseyin Korkman, burada yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Ülkemizin en önemli sorunlarından biri haline gelen beslenme ve barınma ihtiyaçları artık dayanılmaz, katlanılamaz bir hal almıştır. Ülkemizin her ilinde olduğu gibi ilimizde de bu sorunlara çözüm için yapılan bir şey yoktur.

memleket-partisinden-yurt-insaati-onunde-aciklama-2.jpg

Geçen yıl yarım kalan bu öğrenci yurdu inşaatı önünde açıklamalarda bulunmuştuk. Buradan yetkililere inşaatı durmuş olan bu yurdun bitirilmesi için seslenmiştik. Bugüne kadar hiçbir ilerleme yoktur.

Buradan tekrar ilgililere sesleniyoruz.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir; önünde açıklama yaptığımız yarım kalan bu yurdun tamamlanması için ne gibi girişimlerde bulundunuz?

İktidar partisi il başkanı Serkan Yıldırım bu yarım kalan yurt inşaatı ile ilgili ne yaptınız? Burası ile ilgili bir girişiminiz oldu mu? Yoksa sadece ailenizin pansiyonu ile mi ilgileniyorsunuz?

memleket-partisinden-yurt-insaati-onunde-aciklama-3.jpg

İktidar partisi milletvekili Halil Eldemir burada yarım kalan yurt inşaatından haberiniz var mı? En azından seçim sürecinde mutlaka buradan geçmişsinizdir. Burada neden çalışma yapılmadığını sormuş olmalısınız. Bu yarım kalan yurt inşaatının bitirilmesi için ne gibi girişimlerde bulundunuz?

Ana muhalefet partisi milletvekili Yaşar Tüzün sizden de şunu istiyoruz. Yarım kalan bu öğrenci yurdu inşaatının tamamlanması için takipçi olmanızı geleceğimizin teminatı gençlerimiz, evlatlarımız için talep ediyoruz.

İlimize yeni atanan valimiz Şefik Aygöl ve yetkililere buradan sesleniyoruz.

Geleceğimiz olan gençlerimizin ilimizdeki öğrenim hayatları boyunca önem arz eden yarım kalan bu yurt inşaatının tamamlanması için bir girişimde bulundunuz mu? Bulunacak mısınız? Yoksa devlet konukevi mi yapacaksınız?

Bilecik’teki diğer tüm siyasi partilerin il başkanları sizlerin de bu konuda takipçi olmanızı, ilimize gelen gençlerimizin sorunlarının çözümü için irade ortaya koymanızı istiyoruz.

Değerli gençler, evlatlarımız sizlere de şunu söylüyoruz.

Biz Memleket Partisi olarak tüm sorunlarınızı biliyoruz. Bizim en önce yapacağımız iş sizlerin beslenme, barınma ve tüm sorunlarınızı çözmek olacaktır.

Biz sizlere bin yüz odalı yurtlar yapacağız. Umutlarınızı yeşertin. Geleceğimizi sizlerle birlikte geri alacağız.

Bu ovalar, bu dereler, bu göller, bu denizler bizim. Bu memleket bizim. Memleket gibisi yok.” ifadelerini kullandı.

Korkman son olarak Bilecik’in sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2188 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.