MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

MEMLEKETİNİ EN ÇOK SEVEN İŞİNİ EN İYİ YAPANDIR

MEMLEKETİNİ EN ÇOK SEVEN İŞİNİ EN İYİ YAPANDIR

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nun 2,5 yıl hapis cezası aldığı ve haberin içeriği ile ilgili Berberoğlu’nun açıklama yapması beklendiğini yazmıştık. Berberoğlu da dün Saat 11:00’da basın açıklaması yaptı, ancak haberi yapan gazetemizi itham ederek haberin içeriğinin boş olduğunu basın etik kurallarına uyulmadığını ve sokak ağzıyla haber yapıldığını iddia etti. Devamında ise konuyla ilgili açıklamasını gerçekleştirdi.

Toplantı başında soru almayacağını ve karşılıklı tartışma ortamı olmasını istemidğini belirten Berberoğlu söz almak istediğimde soru almayacağını ifade etti. Soru sormayacağımı ve bir düzeltme yapma ihtiyacı hissetiğimi kendisine belirtip haberin basın etik kurllarına uygun olmadığı ve sokak ağzıyla yapıldığı yönündeki ithamları kabul etmediğimizi, haberde konuyla ilgili belediye başkanının açıklama yapmasının beklediğini ve bugün de bu açıklamanın gerçekleştiğini belirttim. Berberoğlu da teşekkür etti. Devamında ise Berberoğlu tansiyonu yükselterek hoş olmayan bir diyalok yaşandı.

Habere konu olan kişiler maalesef gazetecileri olayların bir tarafı gibi yanlış bir algılama içersinde olup hemen akabinde de gazetecilik dersi verme gayreti içersine giriyorlar. Buradan şunu ifade etmek istiyorum. Bizler olayların bir tarafı değiliz. Biz gazeteciler olayları doğru olarak verme gayreti içerindeyiz. Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nun 2,5 yıl hapis cezası aldığına yönelik haberi verdik ve konuyla ilgili Berberoğlu’nun açıklama yapması beklendiğini de yazdık. Bu basın açıklaması da dün gerçekleşti. Berberoğlu’nun basın açıklamasını da gördüğünüz gibi veriyoruz. Bizi olayların tarafı gibi görenlere ve gazetecilik dersi vermeye kalkanlara herhalde yaptığımız bu haber güzel bir cevap olur.

Bu yazı toplam 1261 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR