MEMUR KONUTLARI'NDA HATİM HEYECANI

MEMUR KONUTLARI'NDA HATİM HEYECANI

Bilecik Müftülüğü Memur Konutları Kur’an Kursunda hatim heyecanı yaşandı. Memur Konutları'nda bir ilk daha gerçekleşerek 28 bayan kursiyere sertifikaları takdim edildi.

Memur Konutlarında düzenlenen hatim programında, Kur’an kursu öğreticileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve kasideler okundu. Yapılan hatm-i şerif duasından sonra kursiyerler sertifikalarını aldı.

1111-001.jpg

Törende konuşan İl Müftüsü Necati Akkuş, Memur Konutları'nda Kur'an kursu açılmasına vesile olan başta site başkanı Zeki Kayadelen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Müftü Akkuş,"Bir evde, bir mahallede, bir köyde, bir beldede Kur’an okunuyorsa orası Cenab-ı Hakkın manevi sigortası altındadır. Bu sebeple biz, Kur’an Kurslarımızı; sitelerimiz, mahallelerimiz, beldelerimiz ve memleketimiz için Cenab-ı Hakkın bir sigortası olarak görüyoruz. Şu mecliste bu durumu çok güzel bir şekilde gösteriyor" ifadelerine yer verdi.

Site başkanı Zeki Kayadelen ise insan odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde Memur Konutları'nda bu ve buna benzer çalışmaların devam edeceğini söyledi. Desteklerinden ötürü Bilecik Müftülüğü'ne teşekkür eden Kayadelen, Memur Konutları'ndaki birlik ve beraberliği pekiştirmek çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Kur'an-ı Kerim öğrenmek isteyen bayanların talepleri doğrultusunda Memur Konutları'nda bir ilki gerçekleştirerek Kur'an kursu açtıklarını anlatan Kayadelen, KPSS ve İngilizce kurslarının da devam ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Necati Akkuş, il Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz ve Site Başkanı Zeki Kayadelen tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Kursiyerler ve site sakinlerinin  Müftüsü Akkuş’a çiçek takdim etmesinin ardından yapılan ikramla program sona erdi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.