MEMUR-SEN'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

MEMUR-SEN'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Selöz ve Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Emrah Göztepe ile beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti. Memur-Sen heyeti, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile bir süre görüştü. 
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Selöz, Genç Memur-Sen ile birlikte geleceğin liderlerini yetiştirmek istediklerini söyledi. Ayrıca Selöz Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde kurulan Meslek Tanıtım ve Etkinlik Kulübü ile Memur-Sen Üniversite Komisyonu ile birlikte gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı. 
Selöz, gazetemizi ziyarette şunları aktardı:
"Geleceğin sivil toplum liderlerini yetiştirmek istiyoruz. Genç arkadaşlarımızın nerede, hangi STK'da olursa olsunlar hep önder olmalarını arzuluyoruz. Bütün STK'larda hep birkaç kişi üzerinden dönüyor işler. Onlar ayağını çektiği zaman işler duruyor. STK'nın adı önemli değil öğrencilerimizin kendini yetiştirmiş, çevresi olan, lider insanlar olarak yetişmeleri için çalışıyoruz. Üniversitedeki arkadaşlarımızda kulüp olarak buradan yola çıkıyorlar" dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ise Memur-Sen heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
Ziyarette Meslek Tanıtım ve Etkinlik Kulüp Başkanı Hüseyin Bunarbaşı ile Memur-Sen Üniversite Komisyonu Başkanı Mithat Can Çilingir'de yer aldı. 

 

İlgili Haberler

Bu haber toplam 2306 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.