Meral Akşener’den Bilecik çıkarması

Meral Akşener’den Bilecik çıkarması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi. Genel Başkan Meral Akşener, Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti.

meral-aksener1.jpg

Meral Akşener’in Bilecik programı kapsamında ilk durağı Pazaryeri ilçesi oldu. Burada partililer tarafından karşılanan Meral Akşener kendisini bekleyen kalabalığa hitap ettikten sonra esnafları ziyaret ederek ilçe pazarını gezdi.

meral-aksener2.jpg

ERTUĞRULGAZİ TÜRBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Akşener, Pazaryeri’nden ayrıldıktan sonra Söğüt’e geçti. Burada ilk olarak Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret eden Meral Akşener daha sonra ilçe merkezine geldi. İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla görüşen Akşener, vatandaşlara hitap etti. Ekonomi üzerinden iktidarı eleştiren Akşener, “Siz bu milleti unutmuşsunuz.” çıkışında bulundu.

meral-aksener3.jpg

Yaklaşık 2,5 yıl önce başlattığı esnaf ve vatandaş gezileri çerçevesinde Türkiye’nin birçok il ve ilçesini gezdiğini aktaran Akşener, “Az kaldı geliyoruz. Biraz zaman alacak ama liyakat ve ehliyet ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz.” ifadesini kullandı.

Akşener, Söğüt’te gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Gölpazarı ilçesine doğru hareket etti.

meral-aksener4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 8090 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum