MESLEKTAŞIMIZ ADAY ADAYI OLDU

MESLEKTAŞIMIZ ADAY ADAYI OLDU

İlimizin tanınmış simalarından Gazeteci Erhan Toka, CHP’den İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı oldu. Erhan Toka, geçtiğimiz günlerde partisinin Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’a müracaat dosyasını teslim ederek, “Bir dönemliğine adayım” dedi.

Aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Erhan Toka, tüm aday adaylarına başarılar dileyerek şunları kaydetti:

‘BİR DÖNEMLİĞİNE ADAYIM’

“1989 yerel seçimlerinden bugüne, gençlik kollarından başlayarak değişik kademelerde görev almaktan büyük onur duyduğum Cumhuriyet’i kuran partimiz CHP’den Merkez İlçe İl Genel Meclis Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Başta TBMM Önceki dönem Başkan Vekilimiz sayın Yaşar Tüzün olmak üzere İl Başkanımız sayın Mehmet Metin Yaşar’a, birlikte görev yapmaktan kıvanç duyduğum Merkez İlçe Başkanımız sayın Gültekin Çalışkan ve sevgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, partimizin değerli üyelerine sonsuz teşekkür ederim.

‘TÜM ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR’

Bilecik’imizin sorunlarını ve çözüm önerilerinin yerel yönetimlerden geçtiğini bilen bir kardeşiniz olarak bu kutsal göreve bir dönemliğine aday olduğumu belirtir, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir ilkesiyle çıktığım bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diler, saygılarımı sunarım” dedi.

meslektasimiz-aday-adayi-oldu2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3026 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.