METRUK BİNA YIKILDI

METRUK BİNA YIKILDI

Bilecik Belediyesi tarafından, Dedeoğlu Caddesi ile Futbol Sokak'ın kesişim noktasında yer alan ve trafik akışında sıkıntı arz eden metruk bina yıkılarak, yollar genişletildi.

Bilecik Belediyesi tarafından kamulaştırılması yapılan metruk bina yıkılarak, 4 yola bağlantısı olan noktada trafik akışı hızlandırıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik ile birim müdürlerinin olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşlarımızın daha rahat ve kolay bir ulaşım sağlaması adına kamulaştırılması yapılan alanda güzel bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmanın tamamlanması ile birlikte bölgede trafik akışının daha rahat olacağını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yıkım çalışmasından sonra çevre esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Mahalle sakinleri ve esnaf da gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ise vatandaşlarımız için tehlike arz eden buna benzer alanların kamulaştırılması halinde yıkımlarının yapılabileceğini söyledi.

metruk-bina-yikildi2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum