MEVZU ‘BİLECİK’ OLACAK

MEVZU ‘BİLECİK’ OLACAK

17-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Bilecik Ortak Akıl’ toplantısında, ilimiz enine boyuna tartışılacak. Kısacası; iki gün boyunca mevzu ‘Bilecik’ olacak.

İlimiz dinamiklerinin belirlenmesi ve harekete geçirilmesi adına düzenlenen ‘Ortak Akıl’ toplantılarının bir yenisi daha gerçekleştirilecek. Bilecik için oldukça önemli olan bu organizasyonda, ilimizin sosyo-ekonomik, kültürel ve tarihi birçok değeri masaya yatırılacak.

17-18 Şubat tarihlerinde, Bozüyük Grand Çalı Otel’de gerçekleşecek Bilecik Ortak Akıl Toplantısı’nın lansmanı ise yarın saat 10.30’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Lansmana il protokolünden üst düzey katılım sağlanacak.  

Bilecik Ortak Akıl Toplantısı’nda, Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyeleri ve BEBKA işbirliği içerisinde Bilecik’in sosyoekonomik gelişme eğilimlerinin, gelişme potansiyelinin öncelikli müdahale alanlarının ortaya konulması, ilin sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak amacıyla tematik ve sektörel alanlara yönelik hedef ve stratejilerin belirlenmesi adına çalışmalar yapılacak.

İki gün sürecek ‘Bilecik Ortak Akıl Toplantısı’nda arama konferansı metodu kullanılarak değerlendirmelerde bulunulacak. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum