MHP OSMANELİ BAŞKANI HEDEF ALDI!

MHP OSMANELİ BAŞKANI HEDEF ALDI!

MHP Osmaneli Teşkilatı, Osmaneli´nin Teyyare Meydanı´nda gerçekleştirilen çalışmalar üzerinden Belediye Başkan Şahin´e yüklendi.

 

MHP Osmaneli Teşkilatı, Osmaneli'nin Teyyare Meydanı'nda gerçekleştirilen çalışmalar üzerinden Belediye Başkan Şahin'e yüklendi.
MHP Osmaneli İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, MHP ilçe yönetimi başta olmak üzere MHP'li belediye ve il genel meclis üyelerinin Osmaneli'nin gelişmesi için elini taşın altına koyduğuu ve koymaya devam edeceği belirtildi. Belediye Başkanı Münür Şahin'in siyasi hırslarına yenik düştüğünü iddia eden MHP Osmaneli Teşkilatı şunları kaydetti:
"Belediye Başkanı Sayın Münür Şahin büyük hatalar yapmaktadır. İlçemizde MHP, CHP ve AK Parti'ye oy veren belirli bir kesimin düşüncelerini hiçe sayarak hareket etmektedir. İlçemizin en güzel meydanlarından biri olan Teyyare Meydanı'nı beton yığınına çevirmeye çalışmaktadır. Oysaki Teyyare Meydanı ilçemizin o bölgesindeki tek meydanıdır. Ayrıca meydandaki ağaçların 400 yıllık olduğu ve altınında mezarlık olduğu tüm Osmaneliler tarafından bilinmektedir.
Kendisini MHP, CHP ve hatta AK Parti belediye meclis üyeleri uyarmasına rağmen kendi bildiğine hareket etmektedir. Bizler kendisini sağ duyuya davet ediyoruz. Takdir Osmaneli kamuoyunundur" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.