MHP Sahaya İndi

MHP Sahaya İndi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı çerçevesinde Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MKYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Bülent Maşaoğlu, Şahin Gürz, Güllü Yener Teşrif ve ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı çerçevesinde Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MKYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Bülent Maşaoğlu, Şahin Gürz, Güllü Yener Teşrif ve Milletvekilleri Bülent Karataş ile Metin Nurullah Sazak, Bilecik’te temaslarda bulundu. 

mhp-sahaya-indi.jpg
Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç önderliğindeki MHP heyeti ilk olarak Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde partililer ile bir araya geldi. Daha sonra çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla görüşen MHP’liler daha sonra Bozüyük’e geçti. 

mhp-sahaya-indi-001.jpg
Bozüyük temasları kapsamında Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ziyaret edilerek şehitlerimiz Ünal Demir ve Abdulhamit Bilgen’in aileleri ziyaret edildi. MHP heyetinin şehit ailelerine yakın ilgi gösterdiği görülürken “Her zaman yanınızdayız” mesajı verildi. 
Gün boyunca Bilecik’te temaslarda bulunan MHP heyeti Bozüyüklü esnaf ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerin ardından ilimizden ayrıldı.

mhp-sahaya-indi-002.jpg

mhp-sahaya-indi-003.jpg

Bu haber toplam 15035 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum