MHP’de deprem!

MHP’de deprem!

MHP’de, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından Osmaneli İlçe Teşkilatı’nda deprem meydana geldi.

MHP’de, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından Osmaneli İlçe Teşkilatı’nda deprem meydana geldi.

MHP Osmaneli Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Oyar’ın gösterilmesinden sonra ilçe teşkilatı görevinden istifa etme kararı aldı. İstifa kararına ilişkin yapılan açıklamada, önceki dönem ilçe başkanı Hasan Eroğlu’nun yerine Osmaneli’nde ikamet etmeyen Ömer Oyar’ın aday gösterilmesinin üzüntüyle karşılandığı belirtildi.

Osmaneli İlçe Başkanlığı’ndan yapılan istifa açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

“2024 yerel seçimlerinde adayımız önceki dönem ilçe başkanımız Hasan Eroğlu’nun adaylığı yerine 10 yılı aşkın süredir ilçemizde ikamet etmeyen, hatta oyu bile İstanbul Kadıköy’de olan bir aday adayının başvurusunun il yönetimi tarafından desteklenerek aday çıkarılması bizleri ve halkımızı üzmüştür.

Bu üzüntünün sebebi; 1999 seçimlerinden bu yana Osmaneli Üç Hilalin Gölgeside yönetilmeye bugünkü kadar hiç yaklaşmamıştı. Çocukluğumuzda birleştirdiğimiz Bozkurt parmaklar, 2024 seçimlerinde sandıkta tekrar birleşmek üzere and içmişti. Ancak fitne ve yalanlarla bu dava kirletilmeye çalışıldı. Bizler yönetim olarak bu kirli siyasete alet olmaktan imtina ederiz ve bu oyunların içinde olmayız.

Bizler Ülküdaşlık hukukunu asla çiğnetmeyiz. Nerde Bir Ülkücü varsa zulme uğrayan, bizler onun yanında olmakla mükellefiz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Liderimiz Devlet Bahçeli bunu bize Ülkücü yemini yaptırarak emretti. Bizler bu yemine sadığız.

Bu sebeple MHP İlçe Başkanlığı olarak oy birliği ile istifa etme kararı aldık.

Osmanelimize ve partimize hizmetten asla vazgeçmeyeceğiz.” denildi.

mhpde-deprem1.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 3739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum