MHP´DE SULAR DURULMUYOR!

MHP´DE SULAR DURULMUYOR!

MHP Genel Merkezi, Bilecik İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatı´nı görevden alarak, yerine yeni atamalar yaptı.

 

MHP Genel Merkezi, Bilecik İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatı'nı görevden alarak, yerine yeni atamalar yaptı.

MHP'de sular durulmuyor. Genel merkeze bayrak açan ve muhalefete olağanüstü kurultay desteği veren teşkilatlar görevden alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bilecik İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatı görevden alınarak yerine yeni atamalar yapıldı.

Mevcut İl Başkanı Ahmet Gürses'in yerine Bozüyük İlçe Başkanı Mehmet Karuk, mevcut Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir'in yerine ise Ali Tetik atandı. Ancak Ali Tetik, Merkez İlçe Başkanlığı görevini kabul etmeyerek istifa etti.

Mevcut il yönetiminin görevden alınmasının ardından Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Gülmüş Filoğlu'da görevinden istifa ettiğini açıkladı.

/resimler/2016-2/25/1532118054484.jpg

 

MHP İl Başkanlığı, genel merkezin il ve merkez ilçe teşkilatını görevden almasının ardından bir basın toplantısı düzenledi. Görevden alınan İl Başkanı Ahmet Gürses, sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya, görevden alınan il ve merkez ilçe başkanlarının yanı sıra MHP'li belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleriyle partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Ahmet Gürses, partilerine ve davalarına hizmet etmeye devam edeceklerine vurgu yaparak, birlikte görev yaptığı partililer ile helalleşti, yeni görevlendirilenlere ise başarılar diledi.

Parti genel merkezinin aldığı karara saygı duyduklarını aktaran Gürses,"Biz dün ülkücüydük, bugünde ülkücüyüz, yarında ülkücü olacağız" diyerek Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

/resimler/2016-2/25/1532323992362.jpg

'MEŞRU HAKLARIMIZI KULLANDIK'

MHP'nin görevden alınan il başkanı Ahmet Gürses şöyle devam etti:

"İl Başkanı olarak ülkücülüğün asgari şartının, her hal ve durumda irade beyan edebilmek olduğuna, nefsi ile davranmamak gerektiğine, partimiz tabanı ve ülkücü hareket ile istişare edilmesi gereğine inanıyorum. Bu inançtan yola çıkarak, Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kongre Bilecik delegeleri olan bizler, şeref ve sadakatle, mensup olduğumuz partimizin tüzüğünde tanımlanmış meşru haklarımızı kullanarak, hukuki ve vicdani temelde irade beyanı ile kurultayımızın toplanması çağrısında bulunduk.

Bu doğrultuda irade beyan eden ve etmeyen bütün ülküdaşlarımızın ve teşkilatlarımızın kararlarına saygımız sonsuzdur. MHP'de her ahval ve şartta kararı ülkücüler verecektir.

'HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Bugün görevi bırakırken, davama olan aşkımdan ve sevdamdan hiçbir şey eksilmemiştir. Yeni göreve gelen arkadaşlarında, ülküdaşlık hukukunu zedelemeyeceklerine ve ülkücüleri birbirine düşürmeyeceklerine olan inancım tamdır.

Görevden alınsakta hareketimiz ve davamızın emrindeyiz. Biz dün ülkücüydük, bugünde ülkücüyüz, yarında ülkücü olarak davamıza elimizden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu görevler kimseye baki değildir.

Bugüne kadar birlikte görev yaptığımız ülküdaşlarım adına yeni göreve getirilen arkadaşlara Allah'tan muvaffakıyetler diliyorum" dedi.  

/resimler/2016-2/25/1533071649256.jpg

Gürses'in açıklamalarının ardından kendisine bir tablo hediye edildi. Ayrıca Gürses, il başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı Söğüt, İnhisar ve Yenipazar belediye başkanlarına hediye takdim etti.

Toplantı, birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.