MHP'den tepki!

MHP'den tepki!

MHP Bilecik İl Başkanı Talha Özkan, Bilecik ve ülke gündemini sarsan köpek ölümlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Bilecik İl Başkanı Talha Özkan, Bilecik ve ülke gündemini sarsan köpek ölümlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Talha Özkan, olayla ilgili olarak Bilecik Belediyesi’ne tepki göstererek, “Geldikleri günden bugüne her türlü çirkin işle anılan CHP belediyeciliğinde çirkin işlerden bir emsal daha görmüş olduk.” dedi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın sosyal medya hesabından yayımladığı video ve açıklamaları kaldırdığına dikkat çeken Talha Özkan, Bilecik Belediyesi’ndeki sağlıklı şekilde yönetilemediğini ifade etti.

Talha Özkan, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“23 Kasım günü Türkiye’nin gündemine düşen hayvan katliamıyla alakalı Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nın kamuoyunu aldattığı beyanlara şahit olduk.

Hiçbir sıkıntıda sorumluluk kabul etmeyen hanımefendi bu katliamda da sorumluluk kabul etmedi. Geldikleri günden bugüne her türlü çirkin işle anılan CHP belediyeciliğinde çirkin işlerden bir emsal daha görmüş olduk. Rüşvetten, su kesintisinden, kanalizasyon kokusundan hayvan katliamına gelen süreci hep birlikte izledik.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi başka bir belediyeyi töhmet altında bırakıp iftira atmak da cabası…

Kolluk kuvvetlerince PTS kayıtlarıyla Bilecik Belediyesi’ne ait araçların tespit edilmesi sebebiyle yapılan haberlerden dolayı Bilecik Belediyesi‘nin ve başkan vekilinin sosyal medya hesaplarından yayınlanan ve yalan beyanları içeren videonun da kaldırıldığını öğrendik. Hiçbir sorumluluk kabul etmeme ahlakından dönerek gerçeği saptırmaktan vazgeçip paylaşımlarını silerek susmalarını, en azından utanma duygusunun bir nebze olsun varlığına delalet bir duruş olarak mı görsek yoksa artık yalan söylemekten bıktıkları şeklinde mi yorumlasak bilemedik. Gülümbe rampalarında yol kenarına bırakılan köpeklerden, Vezirhan mevkiine uzanan katliamlara bir yenisi daha eklenmesin diye belediyenin her biriminin yaptığı, her türlü işlem ve eylemin ciddiyetle takip edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Zira hiçbir biriminin sağlıklı bir şekilde yönetilmediği/yönetilemediği ayyuka çıkmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak hayvan katliamını yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Ve sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

Kamuoyunu yanıltıp gerçeği gizleyen başkan vekili ve yöneticileri de milletimizin vicdanına bırakıyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum