'MHP'NİN HAREKETE İHTİYACI VAR'

'MHP'NİN HAREKETE İHTİYACI VAR'

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan,"MHP'nin harekete ihtiyacı var" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan Bilecik'e geldi.

İlk olarak Söğüt'te Ertuğrulgazi Türbesi'ni ziyaret eden Oğan daha sonra Bilecik'e geçerek, Şeyh Edebali Türbesi ziyaretinin ardından Kent Ormanı'nda partililerle buluştu. Oğan'ın ilimizde gerçekleştirdiği toplantıya partililerin katılımı oldukça yüksek oldu ve partililer salonu hınca hınç doldurdu. 

Civar il ve ilçelerden de yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Oğan, ülke gündemine değinerek MHP'deki kurultay sürecini anlattı. Oğan, MHP'de acilen kan değişimine ihtiyaç olduğuna vurgu yaparak,"Bunun için yola çıktık, tüm Türkiye'yi konuşacağız" dedi. 

'Bugün kurultay yarın iktidar' sloganıyla yola çıkan Oğan, Türkiye'nin Türk milliyetçilerine ihtiyacı olduğunu söyledi. MHP genel merkezinin ise Türk milliyetçilerinin ayağına pranga olduğunu ifade eden Oğan şöyle devam etti:

BAHÇELİ'YE ÇAĞRIDA BULUNDU

"Kurultay çağrısı yaptık ve genel başkanımız tarafından mahkeme salonları gösterildi. Buradan genel başkanıma bir kez daha seslenmek istiyorum. 19 senedir hepimizin genel başkanısınız, size düşen ülkücü iradeye saygı göstermektir. Lütfen düşün önümüze kurultay salonuna gidelim. Partimizi mahkeme salonlarına düşürmeyin. Ülkücü ülkücünün rakibi değil, kardeşidir" ifadelerini kullandı. 

'MHP'NİN HAREKETE İHTİYACI VAR'

MHP camiasının yeni bir enerjiye ihtiyaç duyduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Oğan," Maalesef Milliyetçi Hareket Partisi'nin harekete ihtiyacı var" dedi. Oğan, MHP'nin sadece Türkiye sınırları içerisinde değil dünyadaki tüm Türk-İslam coğrafyası üzerinde etkin olması gerektiğine dikkat çekerek şöyle konuştu:

galeri-002.jpg

"Bu büyük davayı kısırlaştırmayınız. Çıktığımız yolda iddiamız büyük. Bu partiyi hiç kimsenin PKK'nın meclisteki siyasi uzantısından küçük hale getirmeye hakkı yok. Türk milliyetçileri derhal ayağa kalkacak ve ilk seçimde iktidar olacak. MHP, Türkiye'nin kaderidir" dedi.

'TURAN YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ'

Konuşmasının devamında genel başkan olması halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden ve hedeflerden bahseden Oğan, diğer genel başkan adaylarına, aday olmayı düşünenlere ve parti genel merkezine seslendi. Oğan,"Biz AK Parti ile mücadele edeceğiz. İktidar olacağız, PKK ile mücadele edip ülkemizi böldürmeyeceğiz. Turan yolunda yürüyeceğiz" şeklinde konuştu. 

Konuşmasının devamında kurultay sürecini ve gazetemizin kapatılan teşkilatlarla ilgili sorusunu cevaplayan Oğan şunları aktardı:

MAHKEME 8 NİSAN'DA

"Mahkeme, 8 Nisan tarihinde görülecek. Türk adaleti en doğru kararı verecektir. Mahkeme kararına göre zannederim 1 ay içerisinde kurultay gerçekleşecektir. Bizim teklifimiz 3 Mayıs Türkçülük Bayramı kapsamında kurultayımı yapmaktır. Daha sonra ise iktidar yürüyüşümüz başlayacaktır. 

'YILMAYACAĞIZ, YIKILMAYACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ'

Bu kurultay süreci Türk milliyetçilerine ülkücü Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Meclis Başkanı kazandıracaktır. Buradan söz vermek istiyorum ki bizimle beraber yarışan diğer arkadaşlarımızın hiçbiri dışarıda kalmadan önemli kadrolarda yer alacaktır. Süreç, zorlu bir süreç, bu süreci 1 Kasım'dan itibaren sürdürüyoruz. Bu sürecin sonu Allah nasip ederse başarıdır. Bunun için yılmayacağız, yıkılmayacağız ve başaracağız" dedi. 

'KAPATILAN TEŞKİLATLARIN İADESİNİ SAĞLAYACAĞIZ'

Oğan, gazetemizin kapatılan teşkilatlara yönelik sorusuna ise şu sözlerle cevap verdi:

"Bu kapatmaların hiçbirisi hukuk içerisinde değildir. Seçilmiş il başkanlarımız bir faksla görevden alınamazlar. Biz göreve geldiğimizde kapatılan teşkilatların iadesini sağlayacağız. Demokrasiden korkmayacağız, Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin iradesine saygı göstereceğiz" diye konuştu. 

Oğan'ın konuşmasının ardından görevden alınan İl Başkanı Ahmet Gürses kendisine tablo hediye etti. Oğan daha sonra basına kapalı şekilde partililerle toplantıya devam etti.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum