MİLLETİN PARTİSİ 15 YAŞINDA

MİLLETİN PARTİSİ 15 YAŞINDA

AK Parti kadroları, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıldönümü kapsamında düzenlenen törene eksiksiz katıldı.

14 Ağustos'ta kurulan AK Parti'nin 15. Kuruluş yıldönümü, 15 Temmuz şehitleri anısına sade bir törenle kutlandı. AK Parti Genel Merkezi önünde düzenlenen törene, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir başta olmak üzere İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, il, ilçe ve belde belediye başkanları ile ilçe ve belde teşkilat başkanları tam kadro katıldı. 

milletinpartisi15yasinda2.png

Parti genel merkezindeki törenin ardından Basın Masası'na konuk olan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıtık, AK Parti'nin 15 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın sorularını cevaplayan Başkan Karabıyık, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin o akşam yaşananları ve süreci değerlendirerek, AK Parti'nin ileriye dönük hedeflerini de anlattı. 

İl Başkanı Karabıyık'ın çok önemli açıklamalarını gazetemizin yarınki sayısından okuyabilir, görüntülerini haber sitemizden izleyebilirsiniz. 

NEREDEN NEREYE?

İlk olağan kongresini küçük bir salonda gerçekleştiren ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı genel başkan seçen AK Parti kadroları bugün dünyanın en büyük sivil toplum örgütü haline geldi. 

İlimizde de Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte eş zamanlı yola çıkan AK Parti, 28 Şubat süreci, Fazilet ve Refah partilerinin kapatılmasıyla dönemin siyasi atmosferi içerisinde üye bulmakta oldukça zorlanmıştı.  Partinin kurucular listesinin açıklandığı ilk toplantı öğretmen evinde gerçeklemiş ve o toplantıyı sadece gazetemiz davet edilmişti. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın 'Bilecik'te AK Parti nasıl kuruldu?' röportajları ise adeta bir döneme ışık tutmuş ve kamuoyunda geniş yankı bulmuştu. AK Parti felsefesi Bilecik kamuoyuna ilk kez bu kadar detaylı aktarılmıştı. 

AK PARTİ, MİLLETİN TA KENDİSİ!

Gelinen süreçte, Türk siyasi hayatındaki 15. yaşını dolduran AK Parti'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla siyasilerden de bir takım açıklamalar geldi. İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti'nin bir dünya partisi haline geldiğini belirtirken, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ise AK Parti'nin yükselişini kimsenin engelleyemeyeceğini söyledi. 

AK Partili belediye başkanları ise AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıldönümü dolayısıyla yayımladıkları mesajlarda kısaca şu ifadelere yer verdiler:

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı:"AK Parti siyasi hareketinin Belediye Başkanı olmaktan son derece mutlu ve gururluyum."

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin:"Büyük güç, lider ülke Türkiye hedefine hiç bir güç engel olamayacak."

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın:" AK Parti'miz on beş yaşında daha nice yıllara aziz milletimizle yürümek dileğiyle hep birlikte başaracağız."

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,"AK Partimizin 15. kuruluş yıldönümünü tüm teşkilatlarımızla genel merkezimizin önünde birlik beraberlik içinde kutladık."

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna,"AK Parti'mizin 15. Kuruluş yıldönümü milletimize ve ülkemize hayırlı olsun."

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.