MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI!

MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI!

Gölpazarı'nda, Bilecik Belediyesi ve AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen toplu iftar renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gölpazarı halkının yoğun ilgisiyle karşılaşırken vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Yağcı ilçede adeta milletvekili gibi karşılandı.

1-337.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarı kapsamında birlik ve beraberlik sofrası Gölpazarı ilçesinde kuruldu.

Gölpazarı Mihalgazi İlkokulu bahçesinde kurulan iftara, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çocukların; Çocukça Ramazan konseptinde hazırlanan oyun alanında gönüllerince eğlendiği iftar programında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberliğinin önemine değindi.

Bilecik Belediyesi tarafından birlik ve beraberlik sofrasının bu kez Gölpazarı'nda kurulduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

2-329.jpg

''Değerli kardeşlerim öncelikle Bilecik Belediye Başkanlığı ve AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen iftar programımıza hoş geldiniz. Ramazan ayının bu güzel günlerinden sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük memnuniyeti duyuyorum. Ramazan ayı sevgi,birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı. Ramazan yardımlaşma ve dayanışma ayı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı bir ay. Bizler 3 yıldır sizlerin iftar sofralarına ortak olmanın iftiharını yaşıyoruz. Arzumuz, hedefimiz birlik ve beraberlik içinde bu iftarları sürdürmek. Cenabı Hakkın vermiş olduğu bu nimetlere en büyük şükrümüz, etrafımızdaki ateş çemberinde mazlum ve mağdur olan kardeşlerimiz için dua etmektir. Bizler burada mutlu ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatı birlik ve beraberliğimiz. Aman bu birlik ve beraberliği bozmayalım. Bu güzel ve özel günlerde lütfen o kardeşlerimiz için de dua edelim. Dünya yeni bir yapılanma içinde ve biz Müslümanlar da bu yeni yapılanmada yer almamız gerekir. Bunun için birbirimizi daha çok seveceğiz ve sayacağız. Bilecik Belediye Başkanlığı olarak da Gölpazarı'mızın yanında yer alacağız ve sorunların çözümü noktasında el ele ve gönül gönüle çalışacağız. İftarımıza katıldığı için AK Parti ilçe teşkilatı üyelerimiz ve siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.

3-244.jpg

AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz ise gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, ''Bu yıl 3. sünün düzenlemiş olduğumuz iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye personeli ve teşkilatımızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Özellikle Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya ilçe başkanlığımız ve ilimize yaptığı çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Cenabı Allah'ın izniyle önümüzdeki Kadir Gecesini karşılayacağız, daha sonra da İnşallah Ramazan Bayramına ulaşacağız. Ben şimdiden bütün kardeşlerimizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum, iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum' 'ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı iftarın ardından vatandaşlarla birlikte çay içerek, sohbet etti.

4-072.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3638 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum