MİNDİVAN'DAN AÇIKLAMA

MİNDİVAN'DAN AÇIKLAMA

BŞEÜ Osmaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü ve BŞEÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Harun Mindivan,  haber sitemizde ve gazetemizde yayımlanan 'BŞEÜ'DE VAHİM İDDİALAR' başlıklı haberimize ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. 

Prof. Dr. Harun Mindivan'ın gazetemize gönderdiği açıklamayı noktasına virgülüne dokunmadan aynen yayınlıyoruz:

"Sayın Bilecik Haber Yetkilileri ve Kıymetli Okurları,

13.01.2018 tarihinde tarafıma ve eşime yönelik haksız ithamlarla dolu iddialar yayınlanmıştır. Bu iddialara yönelik olarak:

-Eşim hakkında belirtilen 2 yıldır ders vermediği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Eşim ikinci çocuğumuzun hamilelik sürecini yaşadığı bu sürenin büyük bir kısmını doğum öncesi ve sonrası resmi izinlerle geçirmiştir.

Eşimin daha öce çalıştığı Bozüyük Meslek Yüksekokulundaki Çevre Koruma ve Kontrol bölümü yeterli öğrenci sayısını sağlayamadığı için kapatıldığından Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmiştir.

-Projelerden hatırı sayılı bir gelir elde ettiğim iddiası ise tamamen hayal ürünüdür. Bu zamana kadar 2 adet TÜBİTAK proje yürüttüm. Söz konusu projelerde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine gelmezden önce Atatürk Üniversitesi’nde 2011 ve 2012 yıllarında tamamladığım projelerdir. İddia edildiği gibi BEBKA, TÜBİTAK ve SANTEZ gibi kurumlardan maddi herhangi bir ek gelirim olmamıştır.

-İsrail kökenli ismi dahi belirtilmeyen firma ile ilgili iddia ise gerçeği yansıtmamaktadır. Devletin resmi Teknoloji Transfer Ofislerinden gelen ilanları duyurma zorunluluğumuz vardır. Dolayısıyla her üniversitede bu birimler bu duyuruları yapmak zorundadır. Kaldı ki aynı duyuruda Fransa, İngiltere ve Slovakya’da gelen Ticari ve Teknoloji İşbirliği duyuruları mevcuttur."

Not: Haberimizde ismi geçen Prof. Dr. Harun Mindivan, 17 Ocak Çarşamba günü için tarafımızdan randevu talep etmiş ve kendisine saat 12.00 ile 13.00 arasında randevu oluşturulmuştur. Randevu bilgileri kendisine iletilmiştir. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Şadi Erdal'da 12.45'e kadar beklemiş olup Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin saat 13.00'teki genel kuruluna katılmak üzere gazetemizden ayrılmıştır. 

Prof. Dr. Harun Mindivan ise saat 12.50'de gazetemize gelmiş ve Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal'ı randevu saatine uymamakla itham etmiştir. Saat 12.00'de başlayacak görüşmeye 50 dakika sonra gelip gazetemizi randevu saatine uymamakla itham edişinin takdiri kamuoyunundur.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum