Modern Konut Projeleri ile Şehir Yaşamında Yeni Trendler

Modern Konut Projeleri ile Şehir Yaşamında Yeni Trendler

Konut projeleri hayatınızın devamını geçirmek istediğiniz İstanbul’da, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan bir eve sahip olmanızı sağlıyor.

Konut projeleri hayatınızın devamını geçirmek istediğiniz İstanbul’da, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan bir eve sahip olmanızı sağlıyor. Tek başınıza, eşinizle veya kalabalık aileniz ile huzurlu bir hayat yaşamak için bir ev hayal ediyor ancak İstanbul’un kalabalığında hayal ettiğiniz eve ulaşmakta zorlanıyorsanız Akyapı tarafından hayata geçirilen modern konut projelerine göz atmanızı öneriyoruz. Ailelerin değişen ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte projeler hayata geçiren Akyapı, çok sayıda farklı özelliği ile modernizmi ve konforu aynı anda sunarken, ihtişamlı bir hayata ilk adımı atmanızı sağlıyor.

Büyük Hayalleri Olanlara: Mavera Villaları

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak değerlendirilen ve her geçen gün daha kalabalık hale gelen İstanbul, hayal ettiğinizi bulmanız konusunda sizlere yeterince imkan tanımıyor olabilir. Bu duruma sebep olan birden fazla etken bulunur. Her geçen gün artan kalabalık, kalabalığın ihtiyacını karşılamak adına büyük bir hız ile yüksetilen yapılar gibi pek çok etken hayal ettiğiniz evden çok daha uzakta, ihtiyaçlarınızın yalnızca belirli bir bölümünü karşılayan evlerde vakit geçirmek zorunda kalmanıza yol açmış olabilir.

Büyük hayalleri olanlara büyük evler sunan, ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayan ve istemediğiniz evlerde hayatınızı geçirmenizi engelleyen Akyapı projelerinden biri olan Mavera Villaları, 564 metrekareden 911 metrekareye kadar üç farklı tipte villa olarak sunuluyor. İç mekanlarında sunulan ferahlık, geniş bahçe alanları ve kişiye özel otopark ile keyifli ve tam anlamıyla konforlu bir yaşam alanına sahip olmanızı sağlıyor.

Bahçeler 750 ile 1000 metrekare arasında değişirken, evinizi adım attığınız andan itibaren konforu verdiği ihtişam ile karşılaşıyorsunuz. Konut projelerinde sosyal tesis, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness salonu, buhar odası ve sauna, peyzaj alanları, kapalı çocuk oyun parkı ve otopark elektrikli araç şarj gibi alanlar bulunuyor. İstanbul konut projeleri arasında bulunan ve kendine ait çok sayıda özelliğe sahip olan Mavera Villaları ayrıcalıklı bir yaşamın anahtarını sizlere sunuyor.

Huzurlu Bir Yaşama İlk Adımı Limonlu Bahçe Konakları ile Atın

İstanbul konut projeleri arasında bulunan Limonlu Bahçe Konakları’nın 2024 yılının Aralık ayında teslim edileceği tahmin ediliyor. İstanbul’un en kıymetli yerlerinden biri olan Ümraniye’de hayata geçirilen bu toplamda 196.796 metrekare inşaat alanında yükselen proje 509 adet konut ve 148 adet i̇şyerine yer veriyor.

Geçmiş yıllarda tamamen ormanlarla kaplı olduğu bilinen Ümraniye, Limonlu Bahçe Konakları ile kaybettiği doğal atmosferini geri kazanıyor. %70’i peyzaj alanından oluşan, şehrin kaotik ve gri havasından sıkılanlar için en iyi seçeneklerden biri olan Limonlu Bahçe Konakları konut projeleri arasından huzurlu ve sakin bir tercih yapmak isteyenlerin tercihidir. Doğayla iç içe, 67 çeşit bitkiye ev sahipliği yapan yeşil alanlara, gölete ve uzun yürüyüş yollarına yer veren Limonlu Bahçe Konakları kafe ve restoran gibi sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz tesisler de bulunduruyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.