MOTOSİKLET DENETİMLERİ ARTTIRILDI

MOTOSİKLET DENETİMLERİ ARTTIRILDI

Bozüyük´te yaz aylarının gelmesiyle birlikte trafik ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetimler arttırıldı.

Bozüyük'te yaz aylarının gelmesiyle birlikte trafik ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetimler arttırıldı.
Ekipler ilçenin değişik noktalarında motosikletler üzerinde belirli aralıklarla devam eden uygulamalar yapıyor. Kask takmayan ve motosikletlerinde abartı egzoz bulunan sürücülere cezai işlem uygulayan ekipler, sürücüleri hız yapmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri hususunda uyarıyor.
Yetkililer yaz aylarının gelmesiyle birlikte oluşabilecek kazalar ve olumsuzluklara karşı motosikletler üzerindeki uygulamalara hız verdiklerini belirttiler. Motosiklet sürücüleri üzerinde yapılan uygulamalarda sigortası olmayan, yeterlilik belgesi olmayan motosikletleri trafikten men ediliyor. Trafik kurallarına riayet etmeyen sürücülere ise gerekli cezai işlemleri uygulanıyor. Mevsimin yaz olması nedeniyle yoğun bir şekilde motosiklet kullanımının arttığına dikkat çeken yetkililer, kazaları en aza indirmek için uygulama kontrollerinin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini de kaydettiler.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.