MÜBADELE İLANI

MÜBADELE İLANI

BİLECİK VALİLİĞİ BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MÜBADELE İLANI

1-İdarenin
a)Adı
b) Adresi : Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü
İstiklal mah.Tevfikbey Cad. No:101Merkez/BİLECİK
b) Telefon ve faks numarası : 02282121842 - 02282122061
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
2-Mübadele konusu Malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : Ekonomik ömrünü doldurmuş 21 adet muhtelif marka ve modelde hek durumundaki taşıt, 2.000 kg hurda demir, 750 kg alüminyum kesik plaka.
b) Durum ve Özellikleri : 13 adet otomobil, 7 adet kamyonet, 1 adet otobüsolmak üzeretoplam 21 adet taşıttan 19 tanesi faal durumda olup, 2 tanesi gayri faal durumdadır.
3- Alınacak taşıtların ve malzemenin özellikleri
a) 1 adet 2017 model sıfır kilometre Siyah Renkli (metalik) Ford Mondeo (STYLE) sedan, 1.5L Ecobost Benzinli, 160ps (240nm) Euro 6, 4 Kapı, 6 ileri, otomatik otomobil, 1 adet 2017 model sıfır kilometreBeyaz Renkli(metalik) Yeni Toyota Corolla 1.6 (Advance) sedan, 132 hp 6 ileri düz vites, benzinli otomobil, 1 adet 2017 model sıfır kilometreTitanyum gri renkli(metalik)Renault Megane (Joy) sedan 1.6 16V 115 bg. Benzinli 5 ileri düz vites otomobil olmak üzere toplam3 adet araç ile açık artırmaya başlanacaktır.    
b) Açık artırım ihale komisyonunun önünde sözlü olarak yapılacak ve Mübadelede artırımlara1 çift  205*55*16ebadında lastik ile devam edecektir. (Lastikler Lassa marka Greenways yaz tipi lastik olacaktır.), artırım esnasında katılımcılar yukarıda belirtilen özelliklerde Toyota veya Renault marka araç ile de artırıma gidebilirler. Bu şekilde yapılan artırımlardan sonra tekrar yukarıda belirtildiği şekilde bir çift lastik ile artırıma devam edilir. Ancak teklif edilen lastik miktarı yukarıda belirtilen Renault marka araç fiyatına ulaşması durumunda (134 çift) artırıma yukarıdaki araçlara ilaveten bir adet Renault marka araç ile devam edilecektir.
4.Değer Tespit Komisyonunca Tespit Edilen Bedel
280.808,33 TL (İkiyüzseksenbinsekizyüzsekiz Lira Otuzüç Kuruş)
5.İstekliler, verilecek mala ait tahmini bedelin en az % 3 ‘ü oranında ve 03 şubat 2018 tarihine kadar geçerli geçici teminat vereceklerdir.
6.Mübadele işlemi; kapalı zarfla teklifler alındıktan sonra mübadele komisyonu önünde pey tekliflerini açık artırma usulü ile sözlü olarak teklif etmeleri üzerine gerçekleşir.
7.Mübadelenin;
a)Yapılacağı Yer: İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi No:101 Merkez/BİLECİK adresinde bulunan Emniyet Müdürlüğünün A Toplantı Salonunda yapılacaktır.
b)Tarihi ve Saati :08.11.2017 saat 14:00
8-Mübadelesi yapılacak taşıt, mal ve malzemeler ilan tarihinden itibaren mübadele tarihinden bir gün öncesine kadar hafta içi 09:00/17:00 saatleri arasında Lojistik Şube Müdürlüğüne bilgi verilerek Trafik Hizmet Binası Yerleşkesinde görülebilir.

ilan.png


9-Mübadeleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
a)Mübadele Şartnamesi ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubunu,

b)Verilecek mala ait tahmini bedelin  % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların saymanlık yada Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar,

c)Tebligat adresini gösterir belgeyi,

ç)Başkası adına vekil olarak mübadeleye katılanların noterden onaylı vekâletname örneğini ve tüzel kişiliği temsilen katılanların ise noterden onaylı imza sirküleri örneğini,

d)

1-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi

2-Tüzel kişi olması halinde ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir ticaret sicil gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir ticaret sicil gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili ticaret sicil gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

e) 3713 sayılı Terörle Mücadele kapsamına giren suçlar ile organize suçlardan dolayı hükümlü bulunmadığına dair;

1-Gerçek kişi olması halinde; kendisinin

2-Tüzel kişi olması halinde; Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca Anonim Şirket ise yönetim kurulu üyelerinin, Limited Şirket ise şirket müdürünün, yoksa ortaklarının tamamının, kolektif şirket ise ortaklarının tamamının, komandit şirkette komandite ortakların hepsinin, komanditer ortaklardan kendilerine şirketi temsil yetkisi verilmiş olan ortakların, kooperatiflerde yönetim kurulu üyelerinin, Adalet Bakanlığı Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerden alınacak adli sicil belgesisunmak zorundadır.

10- Mübadele şartnamesi mevcut olup, Bilecik Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğüne yatırılacak 50,00 TL (Elli Türk Lirası) tutarında makbuz karşılığı yukarıda belirtilen adresten temin edilebilecektir. Mübadeleye teklif verecek olanların Mübadele dokümanını satın almaları zorunludur. Doküman Bilecik Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğünde görülüp, satın alınabilir.

11-Sözleşme yapılacaktır. Ancak sözleşme yapma süresi içinde şartname hükümlerinin eksiksiz olarak yerine getirilmesi durumunda sözleşme yapılması ve kesin teminat yatırılması zorunlu değildir.

12- Mübadele, şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli isteklilere açıktır.

13-Teklifler kapalı zarf içinde 08.11.2017Çarşamba günü saat 14:00’e kadar İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi No:101 Merkez/BİLECİK adresinde bulunan Bilecik Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğüne verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

14-Bu iş için kısmi teklif verilemez.

15-Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, mübadele tarihinden itibaren 60(altmış) takvim günü olacaktır.

16-İdare Mübadeleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Bu haber toplam 3202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.