MÜDÜRÜ TAKAN YOK MU?

MÜDÜRÜ TAKAN YOK MU?

Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı, FETÖ kapsamında aranan Hakan Şükür'ün fotoğrafının yer aldığı broşürlerin toplanarak imha edildiğini söyledi ancak broşürlerin dağıtımı devam etti. Müdür Balcı'nın açıklamalarının gazetemizde yer aldığı gün aynı broşürlerin dağıtılması dikkat çekerken kamuoyunda 'Müdürü takan yok mu?' sorusu akıllara geldi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Dumansız hava sahası' kampanyası kapsamında dağıtılan broşürlerde, FETÖ'ye yönelik dava ve soruşturmalar kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Hakan Şükür'ün fotoğrafının yer almasıyla ilgili vatandaşların tepkisini ve İl Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı'nın konuyla ilgili açıklamalarına gazetemizde yer vermiştik. 

Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı'da, iddiaların doğru olduğunu belirterek personel hatasından kaynaklı bir yanlışlıktan ötürü broşürlerin yaklaşık bir ay önce dağıtıldığını söylemişti. Müdür Balcı, Bakanlık tarafından kendilerine gönderilen ve 2012 yılında hazırlanan bu broşürlerin toplatılarak tamamının imha edildiğini ifade etmişti.

2-244.jpg

MÜDÜR BEY İMHA EDİLDİ DİYOR ANCAK DAĞITIM DEVAM EDİYOR

Ancak, Bilecik Belediyesi Zabıta ekipleri ile birlikte sigara denetimine çıkan Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, esnaf ve iş yerleri denetimleri kapsamında gazetemize de geldi. Gazetemizde gerekli incelemeleri yapan ekipler 'Dumansız hava sahası' kampanyasına ilişkin bir broşür bıraktı. Ancak bu broşür Müdür Balcı'nın imha edildiğini söylediği broşürler ile aynıydı ve Hakan Şükür'ün fotoğrafı vardı.

Denetim esnasında muhabirimiz Ahmet Meşe tarafından Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili  uyarılırken, ekipler durumdan haberlerinin olmadığını söylediler. Ekiplerin daha sonra bazı esnaf ve iş yerlerine broşür verirken Hakan Şükür'ün fotoğrafının olduğu sayfayı yırtarak dağıttıkları görüldü.

MÜDÜR BEYİ TAKAN YOK MU?

Gelinen süreçte, konuyla ilgili telefonla görüştüğümüz Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı,"Böyle bir şey kesinlikle olamaz" derken hemen ekiplere müdahale edeceğini ifade etti.

Yaşanan durum 'Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde Müdür Balcı'yı takan yok mu?' sorusunu akıllara getirdi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5557 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum