Müftü Erhun, iş adamlarından destek istedi

Müftü Erhun, iş adamlarından destek istedi

Bilecik Müftüsü Ali Erhun, Bozüyük’te inşaatı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kuran Kursu için Bozüyüklü iş adamlarıyla buluşma gerçekleştirdi.

Bilecik Müftüsü Ali Erhun, Bozüyük’te inşaatı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kuran Kursu için Bozüyüklü iş adamlarıyla buluşma gerçekleştirdi.

Bozüyük Müftülüğü tarafından tertip edilen buluşmada açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Muammer Ölmez '" Yeşilkent mahallesinde inşaatına başlanılan Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kuran Kursu, Bozüyük’ümüzün gurur kaynağı olacak bir kapasiteye sahiptir. Kursun bitmesi ilçemiz için çok önemli. Hâlihazırda eğitim veren Hafızlık Kız Kuran Kursumuz yeterli gelmiyor. İnşaat halinde bulunan kursumuz Bozüyük halkına emanet. Emanete sahip çıkıp bu kursu bitirmemiz gerekiyor. En basta ben olmak üzere bütün din görevlilerimiz elini taşın altına koymuş durumda ve canla başla ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar" dedi.

İl Müftüsü Ali Erhun " Bozüyük İlçemizde inşaatına başlanılan bu kurs bölgeye hitap edecek şekilde planlanmış durumda. Yaklaşık 200 öğrenci kapasitesine sahip olan kuruşumuzu inşallah  bitirdiğimizde tamamı öğrenciler ile dolmuş olacak, Maneviyatın en üst seviyede yaşanacağı  kursumuz bizim gurur kaynağımız olacak. Buraya katkı sağlamak eminim ki sevapların en büyüğü olacak. Çünkü burada her gün Allah’ın kelamı okunacak. İste bu yüzden bir an evvel bitirip hizmete açmalıyız" ifadelerini kullandı. 

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Ali Erhun, Kaymakam Adem Öztürk, İlçe Müftüsü Muammer Ölmez ve işadamları katıldı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.