Muhammed Karadayı önerilerini sundu

Muhammed Karadayı önerilerini sundu

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammed Karadayı, belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Bilecik’in imar durumu ve yapı stoğuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammed Karadayı, belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Bilecik’in imar durumu ve yapı stoğuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Muhammed Karadayı bazı önerilerde bulunarak tespitlerini aktardı.

Deprem bölgesine giden ve orada bazı gözlemlerde bulunan Muhammed Karadayı, 2010 yılı öncesindeki binaların daha riskli olduğuna dair tespitler yaptıklarını kaydetti. Bilecik’te de Cumhuriyet ve İstiklal Mahallesi’nde 2010 yılı öncesine ait çok sayıda yapı olduğuna dikkat çeken Karadayı, Bilecik’te bir en evvel yeni yerleşim yerleri oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı.

Ertuğrulgazi ve Pelitözü Mahallesi’ndeki imar sorunlarını çözerek yeni bir yol haritası oluşturulmasının elzem olduğunu ifade eden Karadayı, konuşmasının devamında, şunları kaydetti:

“Ertuğrulgazi ve Pelitözü’ndeki imarları bir an evvel açmamız lazım. İnsanlarımız artık müstakil evlere daha fazla ilgi gösteriyorlar ancak bizim bu konuda ciddi sıkıntılarımız var. Hatta Çakırpınar, Dereşemsettin, Gülümbe gibi sağlam zemini olan köylerimizle ilgili de çalışma yapılabilir. Belediye olarak buralarda gerekirse kamulaştırma yapılarak buradan elde edilecek arsalar uygun bedellerle vatandaşlarımıza satılabilir.” şeklinde önerilerde bulundu.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1949 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum