'MUHTARLAR ANA SİGORTADIR'

'MUHTARLAR ANA SİGORTADIR'

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, bu yıl ikinci kez kutlanacak olan '19 Ekim Muhtarlar' günü dolayısıyla gazetemize açıklamalarda bulundu. Muhtarlık makamının fedakarlık isteyen özel bir konum olduğunu dile getiren Muhtar Çınar,"Muhtarlarımız köylerde ve mahallelerde ana sigorta görevi görmektedir" dedi.

Kendilerine Muhtarlar Günü'nü armağan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Çınar, ilimizde gerçekleştirilecek Muhtarlar Günü kutlamalarından ötürü Vali Süleyman Elban'a ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya şükranlarını sundu.

Muhtarların köylerde valiliğin, mahallelerde ise belediyenin bir paydaşı durumunda olduğunu dile getiren Muhtar Çınar,"Muhtarlarımız aşıya gitmeyen çocuktan, mahalledeki fakirin karnının doyurulmasına kadar birçok konuda vatandaşa yardımcı olmaya çalışıyor. Yaptığımız görev fedakarlık, özveri isteyen bir iş. Elimizden geldiğince mahallelerimizdeki ve köylerimizdeki sorunları çözmek için çalışıyoruz. Bazı işler var ki muhtarsız çözülmüyor" dedi.  

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2000 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum