MUHTARLARA KURTKÖY EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MUHTARLARA KURTKÖY EV SAHİPLİĞİ YAPTI

“Muhtarlar Köylerde Buluşuyor” programı çerçevesinde bu ay muhtarlar Kurtköy’de buluştu. Bilecik Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen ve bu ay 4. gerçekleşen programa bu ay Kurtköy ev sahipliği yaptı.

Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı, Kurtköylü olan İl Mahalli İdareler Müdürü İsmail Hakkı Elmas, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Bozüyük Kurtköylüler Derneği Başkanı İbrahim Arabacı, Kurtköy Kalkınma Kooperatifi Başkanı İsmail Karakaş ve Kurtköy halkı, Merkez Köy muhtarlarını köy kahvesi önünde karşıladı.

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile köy ve mahalle muhtarları yanı sıra programa İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım, H.Hüseyin Çelik, Yeminli Mali Müşavir Kemal Ünver, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen’de katıldı.

Akşam Ezanından sonra Kurtköy Muhtarlığınca verilen yemeğin ardından Bozüyük Kurtköylüler Derneği Başkanı İbrahim Arabacı ve Kurtköy Kalkınma Kooperatifi Başkanı İsmail Karakaş Muhtarlar Dernek Başkanı İlhami Çınar’a çiçek taktim edip organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım 4.sü Kurtköy’de gerçekleşen bu programın birlik beraberlik duygusunu artırdığından bahsettikten sonra Kurtköy’ün merkez köyler arasında en büyük köylerden biri olduğunu muhtar Mehmet Ali Akıncı’nında köyüne hizmet gelmesi noktasında var gücüyle çalıştığını söyledi.

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da Kurtköy’ün köklü, gelenekleri, göreneklerine bağlı bir köy olduğunu söyleyerek Kurtköy hakkında kısa bir bilgi verdi. Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar başta olmak üzere köye gelen tüm misafirlere teşekkür etti.

Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı’da başta Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar’a İl Genel Meclis üyesi Serkan Yıldırım ve H.Hüseyin Çelik’e muhtar arkadaşlarına ve beraberinde gelen misafirlere çok teşekkür etti.

muhtarlar-kurtkoyde-bulustu1.jpg

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3625 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum