'MUHTARLIK MAKAMININ ÖNEMİ ARTTI!'

'MUHTARLIK MAKAMININ ÖNEMİ ARTTI!'

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ve AK Parti iktidarları döneminde muhtarlık makamının daha önemli hale geldiğini söyledi. Milletvekili Eldemir, demokrasi zincirinin ilk halkasının muhtarlardan oluştuğuna vurgu yaparak, muhtarlığın fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu belirtti. 

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Muhtarlık müessesesinin demokrasimizin ve devletimizin temsili noktasında önemli bir misyon üstlendiğini belirten Milletvekili Eldemir, bu makamın AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde daha önemli hale geldiğini ifade etti. 

Muhtarlığın fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu dile getiren Eldemir açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ve AK Parti iktidarlarımız döneminde muhtarlık makamının öneminin daha da arttığını görmekten mutluluk duyuyoruz.

Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlarken, hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi deruhte eden Muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2444 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum