MÜJDELER GELMEYE BAŞLADI

MÜJDELER GELMEYE BAŞLADI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Pazaryeri ve Söğüt OSB ile ilgili iki müjdeli haberi kamuoyu ile paylaştı. Milletvekili Selim Yağcı, elektrikli ev aletleri alanında dünyaca ünlü bir markanın Pazaryeri OSB’de yatırım yapacağını belirtirken yaklaşık 1000 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. 

Söğüt OSB içinde güzel bir haber veren Milletvekili Yağcı, Elginkan Holding’in yakın zamanda yatırımlarına başlayarak bir yıl içerisinde bitireceklerini ifade etti. Yağcı, verdiği müjdeli haberlerin ilimize hayırlı olmasını dileyerek, “Bilecik’imiz Marmara’nın parlayan yıldızı oluyor” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Pazaryeri ve Söğüt OSB’deki yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, şunlar aktardı:

“Elektrikli ev aletleri üretimi yapan ünlü markalarda SİMBO Pazaryeri OSB bölgesine geliyor. İlk aşamada yaklaşık 1000 kişinin çalışacağı bu yatırımı yapacak olan SİMBO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir beye ve bu yatırımın yapılmasında himayelerini eksik etmeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e, Valimiz Tahir Büyükakın’a, Pazaryeri OSB Yönetim Kurulu üyelerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yatırım Pazaryeri’ne ve Bilecik’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir başka müjdeli haberi de Söğüt OSB için veren Milletvekili Yağcı, şöyle devam etti:

“Söğüt OSB için çok uzun zamandır gündemde olan Elginkan Holding’in yatırımına ilişkin yapılan görüşmeler sonucunda İlgililer Yatırımı bir yıl içinde başlayıp bitirecekler ve ayrıca Söğüt OSB’ye Meslek Lisesi okulunu yapacaklar. Söğüt ve Bilecik için bu yeni süreç hayırlı olsun. İlimizin tüm işlerini takip ediyoruz ve inşallah hep birlikte çözeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:M. Bahadır Oral

Bu haber toplam 3110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum