MUKABELE PROGRAMLARINA YOĞUN İLGİ

MUKABELE PROGRAMLARINA YOĞUN İLGİ

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Mukabele Programları kapsamında mahalle sakinleri bir araya gelerek, Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendiriyor.

Bilecik Belediyesi, mahallelerdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına büyük katkılar sağlayan Ramazan Mukabeleleri ile bütün mahallelerdeki komşuları bir araya getiriyor.

mukabele2.jpg

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz, bütün mahallelerde büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen mukabeleler hakkında yaptığı açıklamada, mahalle sakinleri ile birlikte güzel bir çalışmanın içerisinde yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ramazan Mukabeleleri'nin önemine değinen Fatma Yılmaz, sürdürdükleri faaliyet hakkında şunları söyledi:

''Öncelikle herkesin Ramazan ayının en güzel şekilde geçmesini diliyorum. Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. İnsanların en acılı günlerinde yanlarında olduğumuz gibi ve cenaze defin işlemlerini bütün aşamalarıyla gerçekleştirdiğimiz gibi on bir ayın sultanı Ramazanı Şerif'te de mukabele programlarımızı sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimizden gelen talepler üzerine mukabele programları yanı sıra cenaze yıkama eğitimlerini de veriyoruz. Bu konuda çok güzel geri dönüşümler alıyoruz. Bu yıl 5'incisini gerçekleştirdiğimiz Ramazan Mukabeleleriyle Ramazan ayını en verimli şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Toplamda 6 Mahalle Konağımızda 650'ye yakın vatandaşımıza bu hizmeti veriyoruz. Mahalle sakinlerinden gelen olumlu talepler bizleri oldukça mutlu ediyor. Kendileri de bu durumdan oldukça memnunlar ve kendilerini dini ve ilmi birçok konuda istifade etmiş görüyorlar, sorularına cevap bulmuş oluyorlar. Maneviyatı yüksek olan bu ayda bizler de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Kur'an-ı Kerimi'mizi en iyi şekilde hatim etmeye çalışıyoruz. Katılım oldukça fazla ve güzel. Umarım bu güzel ayı en iyi şekilde değerlendirir ve mahalle sakinlerimize faydalı oluruz. Her bir mahalle konağımızda bizlerle birlikte kadınlarımıza eğitmenlik yapan kadın hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Özellikle de bize böyle güzel mekanlarda bu tür güzel ve verimli faaliyetlerde bulunmamız anlamında gerekli tüm katkıyı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı'ya kendim ve mahalle sakinleri adına şükranlarımızı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 2768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.