MÜLTECİ AİLE KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

MÜLTECİ AİLE KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Bilecik’te bir evde meydana gelen bacı yangını çatıya sıçrayınca, alt katta oturan Suriyeli mülteci ailenin çocukları camdan olan biteni korku dolu gözlerle izledi. 

Bilecik merkeze bağlı Aşağıköy Ulu Sokak üzerinde iki katlı müstakil bir evin bacasında meydana gelen yangın çatıya sıçrayınca alevler yükselmeye başladı. Bu sırada yangının çıktığı evin alt katında oturan mülteci ailenin çocukları camdan olan biteni korku dolu gözlerle izledi. Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdüler. Yangını söndürme çalışmaları sırasında evin içi çatıya sıkılan sudan büyük hasar görürdü. Söndürme işlemi sırasında yoğun duman altında kalan evin içerisinde oturan mülteci aile mahalle muhtarının uyarısı üzerine dışarı çıktı. Çocukları kucağında itfaiyenin müdahalesini izleyen aile bir müddet soğukta beklediler.

Öte yandan yangın söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye aracı muhtemel gelişmeler dikkate alınarak yedekte bekletilirken, çevre evlerde oturanlar itfaiye ekiplerine anında müdahaleleri için teşekkür etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2664 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.