Münür Şahin, Ankara’dan heybesi dolu geldi

Münür Şahin, Ankara’dan heybesi dolu geldi

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Milletvekili Selim Yağcı’nın destekleri ile Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde adeta heybeyi doldurdu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Milletvekili Selim Yağcı’nın destekleri ile Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde adeta heybeyi doldurdu. Milletvekili Selim Yağcı’ya desteklerinden ötürü teşekkür eden Münür Şahin, “Ankara’dan güzel haberler ve güzel sonuçlarla döndük. Birlik ve beraberliğin oldu yerde bolluk ve bereket olur. Şüphesiz ki Allah hiç bir gayretimizi karşılıksız bırakmıyor.” dedi.

Ankara temaslarına ilişkin detaylarını aktaran Münür Şahin, Osmaneli halkına müjde olarak duyurduğu açıklamasında, şunları kaydetti:

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İller Bankası’ndan talep ettiğimiz 2 adet çift kabinli Ford kamyonet, 2 adet Ford Courrier hizmet aracının Temmuz ayında teslimatın gerçekleşmesi konusunda daire başkanımız ile mutabakata vardık.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 1 adet hibe iş makinasını teslim alıyoruz. Orman Bakanlığından 1 adet 4x4 yangına ilk müdahale ve öncü aracı teslim alıp gerekli donanımları için servise sokuyoruz. 1 adet sulama arazöz aracını Orman Bakanlığımızca Ağustos ayında teslim alıyoruz.

Sağlık Bakanlığından 1 adet hasta nakil aracını Temmuz ayında teslim alacağız. TBB’den 1 adet iş makinasını 15 gün içinde teslim alacağız.

Spor toto yatırımlarımız devam ediyor. Maliyet artışları için bugün protokol imzaladık. Kapalı yüzme havuzu için yer tahsisini belediyemiz yapacak. Kapalı yüzme havuzu yatırımı 2022 yılı ikinci yarısında başlayacak. 3 adet halı saha, 1 tenis kortu, 1 voleybol-basketbol sahası, 1 adet kapalı antrenman salonu, 1 adet mahalle tipi kapalı spor salonu, Beşevler mahallemize halı saha ve park, Sığırlık Mahallemize 1 adet halı saha, 500 kişilik tribün ilavesi (çim saha), 1 adet Çerkeşli halı saha, 1 adet Yeşilçimen halı saha, 1 adet Beşevler voleybol sahası, 1 adet Medetli halı saha. Daha sonra belediyemiz imkanları ile Soğucakpınar, Selimiye köylerimize halı saha ve ilçemize 4 adet tenis kortu. 

Devam eden Millet Bahçesi, Tekke Kale sosyal Hizmetler Salonu, Alparslan Türkeş Parkı ve devamında belediye binası inşaatı. Eylül'de hizmete girecek çocuk kulübümüz. Devam eden konak restorasyonları, tarihi çarşı restorasyonu gibi birçok yatırımı mevcut ekonomik ortama rağmen sürdürüyor ve halkımızın hizmetine sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum