Münür Şahin kararlı!

Münür Şahin kararlı!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’yi geleceğe taşımak için 2024-2029 dönemine ilişkin projelerinin hazır olduğunu belirterek kararlı açıklamalarda bulundu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’yi geleceğe taşımak için 2024-2029 dönemine ilişkin projelerinin hazır olduğunu belirterek kararlı açıklamalarda bulundu. Osmaneli’nin sadece Bilecik’in değil, bölgemizin ve ülkemizin yükselen bir değeri olduğunu dile getiren Münür Şahin, “Osmaneli geleceğe hazırlanıyor” dedi.

osmaneli-gelecege-hazirlaniyor-1.jpg

Münür Şahin, Osmaneli’nin geride kalan 10 yılda çok önemli mesafeler katettiğini söyleyerek, 2025 yılında hizmete girmesi planlanan YHT istasyonu ile Türkiye’nin her köşesine ulaşımın çok daha artacağını ifade etti. Osmaneli’nin hızla büyüyerek değer kazandığına vurgu yapan Münür Şahin, şunları kaydetti:

“2014-2024 döneminde yaptığımız yatırımlarla Osmaneli hedeflerine ulaştı. Yaşam kalitesinin arttığı, tarımda yeni ürünlere, yeni pazarlara ulaşıldığı, turizmde sahip olduğu tarihi ve kültürel varlıkları ile ilgi çeken, sanayide hızla büyüyen, projeleri ile örnek alınan çok değerli kent olduk.

2024-2029 döneminde yeni hedeflere ulaşmak için projelerimiz hazır. Osmaneli ulaşımda sahip olduğu yollara 2025 yılında Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattının da eklenecek olması ve YHT istasyonumuz ile Türkiye’nin her köşesine ulaşım artacak.

Hızla büyüyen ve değer kazanan ilçemize göçler artacak. Turizmde tarihi ve kültüre varlıkları ve özellikle konakları ile Safranbolu, Beypazarı ve Odunpazarı gibi turizm merkezi oluyoruz.

Kısaca Osmaneli geleceğe hazırlanıyor. Osmaneli sadece ilimizin değil, bölgemizin, Türkiye’nin ve Dünyanın tarihi ve kültürel varlıkları ile bilinen bir turizm merkezi olacak.” ifadelerini kullandı.

osmaneli-gelecege-hazirlaniyor-2.jpg

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum