Murat Önal’dan Destici’ye tam destek!

Murat Önal’dan Destici’ye tam destek!

Murat Önal’dan Destici’ye tam destek!

BBP Bilecik Milletvekili Adayı Murat Önal, BBP Lideri Mustafa Destici’ye destek açıklamasında bulundu. Mustafa Destici’in TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a yönelik sarfettiği sözler üzerinden başlayan tartışmalara dahil olan Murat Önal, Erkan Baş’ın algı yaratma çabası içerisinde olduğunu belirterek, “Mustafa Destici’nin arkasındayız.” dedi.

Murat Önal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Destici’nin sözlerinin herhangi bir ırkçı söylem içermediğine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“TİP Genel Başkanı Erkan Baş balkan göçmenlerinin ne sözcüsü ne de temsilcisidir. Kendisine yapılan bir söylemi tüm balkan göçmenlerine yapılmış gibi göstermesi algı yaratma çabasından başka bir şey değildir.

Kim bu Erkan Baş? DHKPC'li bu TİP dediğiniz parti. DHKPC bizim savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı şehit etti. Türkiye'deki milyonlarca balkan göçmeni Marksist-Leninist mi? Dinsiz mi? Tito da Marksist-Leninist dinsiz bir anlayışa sahipti. Hadi Erkan Baş çıksın ben Müslümanım desin, PKK terör örgütünü lanetliyorum desin, dinsiz değilim desin. Yüreği yetiyor mu?

Genel başkanımızın sözleri kesinlikle ırkçı bir anlam taşımıyor. Bizim; Balkanlar ve Bosna sevdamızı hiç kimse sorgulayamaz. Çünkü, Bosna savaşında biz cephedeydik. Srebrenitsa’da şehit ailelerimizin yanında biz vardık. Bosna’da, Batı Trakya’da, Üsküpte, Kosova’da hep var olduk ve olmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin arkasındayız.

Bosna Devleti ve halkının bağımsızlığı için verilen mücadelede şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın ve arkadaşlarının çabası ve mücadelesi hepimizin malumudur.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.