Murat Önal'dan Millet İttifakı'na tepki!

Murat Önal'dan Millet İttifakı'na tepki!

BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Millet İttifakı yöneticilerinin HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasına yönelik sözlerine tepki göstererek, “Millet İttifakı yöneticilerini Türk milletinin vicdanına havale ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Millet İttifakı yöneticilerinin HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasına yönelik sözlerine tepki göstererek, “Millet İttifakı yöneticilerini Türk milletinin vicdanına havale ediyorum” dedi. 

Murat Önal, Selahattin Demirtaş’ın 6-8 Ekim olaylarının müsebbibi olduğunu anımsatarak, Millet İttifakı’nın sözde Kürt sorunu üzerinden HDP ile gizli görüşme içerisinde olduklarını ifade etti. Selahattin Demirtaş’ın hakettiği yerde olduğunu bildiren Murat Önal, gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Katıldığı her programda terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü yapan, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiğini söyleyen Millet İttifakı’nın yöneticilerini Yüce Türk milletinin vicdanına havale ediyorum. 

6-8 Ekim olaylarında milleti kışkırtarak 2’si güvenlik görevlisi 37 kürt kökenli vatandaşımızın şehit edilmesinin müsebbibi olan Selahattin Demirtaş özgür olması gereken biri değil olabileceği en iyi yerde olan biridir. 

Kapalı kapılar arkasında PKK’nın sözcülüğünü yapan HDP ile gizli görüşmeler yaparak onların ağzıyla sözde Kürt sorunu vardır diyen muhalefete soruyorum. Nedir bu Kürt sorunu önce bunu bir anlatın sonrada çözüm önerilerinizi anlatın ki milletimizde öğrensin. 

Bu devletin ekmeğini yiyip bu devletin öğretmenine, askerine, polisine ve vatandaşına kahpece kurşun sıkan veya bu eylemlerin yapılmasına yardım ve yataklık yapan herkes hakettiği cezayı en ağır şekilde çekecektir. 

Büyük Birlik Partisi Türk Milleti’nin kendisidir!” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.